GNTM yıldızı Bruce Darnell hastaneye gitmek zorunda kaldı

semaver

New member
“Korku filminde olduğu gibi”

TV şovunda kaza: Bruce Darnell hastaneye gitmek zorunda kaldı

14.03.2025 – 8:08 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika.

Bruce Darnell: Televizyonda pişirirken kendini yaraladı.

Resmi büyütmek

Bruce Darnell: Televizyonda pişirirken kendini yaraladı. (Kaynak: ImaGo/Marco Stepniak)

Çarşamba günü, “Büyük Promibacks” konulu şekerleme becerilerini göstermek istedi. Ancak TV yarışması Bruce Darnell için kanlı sona erdi.

Bruce Darnell yakında tekrar “Das Supertalent” jürisinde görülecek. 13. kez, eski model koçu Dieter Bohlen'in yan tarafındaki döküm şovunun galibini arıyor. Ancak şu anda, daha çok televizyondaki mutfak yollarında. En son, 67 yaşındaki hasta Reiner Calmund için konuk jüri olarak “Grill den Henssler” a atladı.

Şubat ortasından bu yana, Bruce Darnell de mutfakta kendini iddia etmek zorunda kaldı. SAT.1 “The Big Promibacken” şovuna katılımcıdır. Geçmiş bölümlerde, Amerikan yerlisi zaten keklere olan yeteneğini gösterdi. Ancak Çarşamba akşamı, çabaları çalışan kameraların önünde kanlı sona erdi.

Dördüncü bölümün sonunda, önde gelen katılımcılar zarif bir renk seyrine sahip bir ombré pastası oluşturmalıdır. Blenderi temizlerken Bruce Darnell derin bir kesim yaptı. Meslektaşları pek bakamazdı. “Kan göremiyorum, hemen düşüyorum,” diye döndü Senna Gammour. “Korku filminde olduğu gibi,” dedi Vincent da şok.

Amira Aly, stüdyoda bir sağlık görevlisi acele etti, ama hızla netleşti: “Alçı yardım etmiyor, hastaneye gitmek zorunda” dedi. Gösteri Bruce Darnell için bitti ve kliniğe kalın bağlı bir elle gitti. Orada yaralı işaret parmağı 13 dikişle dikildi.

Bundan sonra, 67 yaşındaki “Promibacken” setine dönebildi, ancak pastasını bitiremedi. Kazanılan puanlar olmadan, bu aslında modelin şovu anlamına gelir, ancak jüri bir göz ekledi. “Bir kek daha az adil bir karşılaştırma yok,” dedi şekerlemecı Bettina Schliephake-Burhardt. “Bu yüzden hepinizi önümüzdeki haftaya almaya karar verdik.”