Hayat tüyosu: Bu numarayla, gevşek sebzeler yeniden çıtır oluyor

Ayden

Global Mod
Global Mod
Hayat kesmek
Bu basit numarayla, gevşek sebzeler tekrar çıtır oluyor

Kötü anlaşma: Bu sebze daha iyi günler gördü.

© rqby/Getty Images

Sebzeler bir diva olabilir. Sadece çıtır olan havuç buruştu ve kereviz de daha tazeydi. Ancak sebzelerin çöp kutusuna gitmesine gerek yok. Bu basit yaşam tüyosu, taze hücre tedavisi gibi çalışır.

Zar zor satın alındı, zaten suyu ve gücü tükendi. Bazen taze satın alınan sebzeler, sigara içen yaşlanan bir sigara tiryakisinin hızla koşmasının dayanıklılığına sahiptir. Ve bazen bir şey satın alırsınız ve sonra onu günlerce görmezden gelirsiniz, ta ki yapraklarını iştah açıcı olmayan bir şekilde asılı bırakana ve kompost için tavsiye edilene kadar. Bu bir utanç. Solmuş görünen her şeyin çürümüş olması gerekmez. Queensland'li bir kadın, aceleyle çöpe attığınız her sebze için özür dilemek isteyeceğiniz kadar basit bir yaşam tüyosuyla artık Facebook'ta viral oldu.

Avustralyalı, tasarrufa odaklanan bir Facebook grubunda, “Dün gece ikinci buzdolabımızda aşırı derecede gevşek bir karnabahar buldum. Zaten birkaç haftalıktı” dedi. Bekar anne, özellikle Avustralya'da gıda fiyatlarının son zamanlarda hızla artması nedeniyle lahanayı çöpe atmak istemedi. O anda Leydi Flo'yu düşündü. Florenze Bjelke-Petersen, Queensland'in en uzun süre hizmet veren Başbakanı ve tutkulu bir aşçıyla evli olan Avustralyalı bir politikacı ve yazardı. Halkla paylaşmaktan mutluluk duyduğu mutfak konusundaki bilgi birikimi, onun öne çıkmasına önemli katkı sağladı. Lady Flo ayrıca gevşek sebzeleri nasıl canlandıracağını da biliyordu.

Elma Almanların en sevdiği meyvedir

röportaj

Almanların en sevdiği meyve
Bayan Haiden, süpermarketteki elmalar şöhretleri kadar iyi değil mi?

11/11/2023

Kör sebzeleri suda bekletin

Avustralyalının elindeki karnabaharla hatırladığı bahşiş, gerçekten umut verici olamayacak kadar basitti. Ama sadece kazanabildi. Bu yüzden sebzeleri bir gece boyunca bir kase suya batırdı. Gruba bu hayat tüyosu hakkında coşkuyla şunları söyledi: “Denedim ve uyandım taze karnabaharla uyandım.” Orada da su hilesi aynı coşkuyla paylaşıldı. Islatma işlemi diğer sebzeler için de işe yarar. Havuçlar da kereviz gibi suda yıkandığında yeniden çıtır hale gelirdi.

Kaynak:Günlük posta

tpo.

#Konular