İşlemden önceki jest ve sert kelimeler

Abel

New member
Kat sporları bakanı ve yazar iftira sürecinin kenarlarını geçti: İşte olanlar.

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 25 Haziran 2025, 19:19

Matteo Salvini Roberto Saviano'nun kendisine karşı hakaret için suçlandığını gören duruşmada tanıklık etmek için Roma'daki mahkemeye geldi. Toplantının aralarında, Ulaştırma Bakanı ve yazar geçti. İşte olanlar.

Salvini-Saviano: İftira süreci devam ediyor

Birkaç ertelemeden sonra, bugün Matteo Salvini Roma'daki mahkemeye çıktı ve yazarın yazarın hakaretle suçlandığını gören duruşmada ifade vermek için geldi Roberto Saviano 2020'de ligin liderini tanımlamıştı “yeraltı dünyasının bakanı“.

İşte Salvini sınıfta söyledikleri: “O zamanlar içişleri bakanlığının iletişim braketinin bazı görevler bildirdiği 20 gündür içişleri bakanı oldum. Roberto Saviano iyi bilinen bir karakter olduğundan, dışsallaştırmaları milyonlarca insan tarafından paylaşıldı. ” Salvini daha sonra bunu söyledi Benim için bu bir edebi alıntı değil, bir suç“. Saviano şu şekilde tekrarlandı: “Gaetano Salvemini tarafından yer alan yeraltı dünyasının ifade bakanını yeniden kullanırdım: Matteo Salvini'yi eleştirmek için bu paradigmayı kullanma hakkına sahip olduğuma inanıyorum “. Bir sonraki duruşma 17 Kasım olacak.

Salvini ve Saviano, Mahkemede Toplantı: Yargılamadan Önce Jest ve Sert Sözler

Sürecin kenarlarında Matteo Salvini'yi tanımladığı için Roberto Saviano'nun suçlandığını gören iftira için “Yeraltı dünyasının bakanı “İkisi arasında bir toplantı vardı. Lig liderinin ne olduğunu söyledikleri: “Elimi mahkeme salonunda Saviano'da sıktım ve bana utanmaz dedi. Kaba, ama kesinlikle bir suç değil. Onunla bende yok. Birisi bana 'ndrangheta'nın mafyasını veya arkadaşını verirse normal değildir: bir bakan, bir baba için, bir vatandaş için normal değildir. Klanlarla savaştık. “