Kral III. Müzikteki zevkini paylaşıyor

semaver

New member
Şaşırtıcı Tat

Kral III. Özel tercihleri ortaya çıkarır

07.03.2025 – 19:51Okuma Süresi: 2 dakika.

III. Charles.: Kral müzik zevkini paylaşıyor.

Resmi büyütmek

III. Charles.: Kral müzik zevkini paylaşıyor. (Kaynak: Image / I görüntüleri)

İngiliz hükümdarı dünyaya müzik tadı hakkında bir fikir veriyor. Yakında herkes Kral III. Charles'ın kişisel çalma listesi olabilir. duymak.

Kral müziği dinlediğinde, Buckingham Sarayı koridorları aracılığıyla ne olacak? Bu Charles III'ü paylaşıyor. Şimdi dünya ile. Gelecek Pazartesi, 76 yaşındaki çocuk kişisel müzik zevkine dair bir fikir veriyor. Milletler Topluluğu Günü'nde, İngiliz Monarch en sevdiği müzisyenleri Apple Grubu ile işbirliği içinde bazı sürprizlerle sunuyor.

III. Charles. Apple'ın Cuma günü açıkladığı gibi, “Music Room Des Des Königs” programı Buckingham Sarayı'ndaki ofisinde Apple Music 1 radyo istasyonuna katıldı. Seçim, Avustralyalı pop şarkıcısı Kylie Minogue, Nijerya'dan Afrobeat yıldızı Davido, İngiliz R&B şarkıcısı ve söz yazarı Raye ve Jamaika reggae efsanesi Bob Marley gibi çok sayıda İngiliz Milletler Topluluğu ülkesinden müzisyenler içeriyor.

Kral, Pazartesi günü sabah saat 7: 00'de çevrimiçi olacak olan şovdaki favori sanatçılarından bazılarıyla karşılaşacak. Charles III, “Tüm hayatım bana çok müziği var. Bunun diğerleri için de böyle olduğunu biliyorum.” Dedi. Buckingham Sarayı'ndaki eski bir masada otururken gösteri için bir reklamda.

“Müzik, zor zamanlarda bizi rahatlatmak ve bizi uzak yerlere koymak için hafızamızın açılarının arkasından mutlu anıları çekmek için dikkate değer bir yeteneğe sahiptir.”

Milletler Topluluğu 56 ülkeye aittir. Mevcut haliyle, 1949'dan beri var olmuştur, üyeler çoğunlukla daha önceki kolonilerdir, ancak İngiliz imparatorluğunun bir parçası olmayan ülkelere giderek daha fazla yer almaktadır. Bazı üye ülkelerde, Kral Charles hala Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Karayipler'deki çeşitli ada eyaleti gibi resmi olarak devlet başkanıdır.