semaver
New member

21:30: “Midemde bir hamur tatlısı var” diyor Lilly Becker Sınavınıza başlamadan önce ve gerginliğinizi tanımlamak istiyor. Neyse ki, Hollandalı model bir tiksinti beklemiyor, aksi takdirde yumru yanındaki lezzetler kesinlikle bir yer bulamazdı.
9:18 PM: Zaten kampta Pierre, büyük bir drama yapmıyor, hatta Tiksinme Serin kalır. Toynaklarla toplanmadan bir tane vurdu Deve Yol, yudumlar Püre inek vajina Sanki şampanya ve berbat gibi Manda Sanki sabah ışığı yokmuş gibi. İkincisi tekrar bir kusma olarak ortaya çıkıyor, ama kendisi . Pierre yiyor. Yine de sayılmaz. A Taze tavuk Ayrıca oraya giriyor. Gururlu Pierre için beş yıldızdan dördü. “Ben sadece bir bayanım!” Dedi Pierre. Ve aptal bir tane de. Şapkalar!
9:10: Pierre Sanoussi-Bliss yemek testini yakaladı. Bir klasik. Jungle Camp, “Tempation Adası” ile buluşuyor. Çünkü Pierre baştan çıkarıldı. İlk derste, aktör bir karar vermek zorundadır: Kendini uzaklaştırmaya ve yemeye izin verir Carpaccio ile Tomate-Mozzarella Salatası? “Hayır!” Pierre'nin sebebi: Fotografik bir hafızası var. Yemeğin görüntüsünü hatırlıyor ve onunla doluyor. Bunun yerine yemek var Skrotumda timsah teats. Afiyet olsun!
9:05: Alessia artık gururunu ifade etmeyi bırakmıyor. Bu biraz siyaseti tekrar hatırlatıyor: hiçbir şey başaramıyor, ama geçmişe bakıldığında ne kadar yaptığınızı anlatın. Trafik Işıkları için Alessia … ya da bunun gibi bir şey.
21:00: Alessia başarısız olur, ancak kendisiyle gurur duyar. Hala ızgaranın arkasındaki yıldızı manevra yapıyor – ama daha ileri gitmiyor. İkinci odaya örümceklerle ulaşmadan önce zaman çalışır. Sonuç: Beş yıldızdan sıfır. Başlangıç yok, içki yok, “goodie” yok. “Ama gurur duyuyorum, yılanlarla birlikteydim,” diyor 23 yaşındaki.