Martin Semmelrogge parasını bastı

semaver

New member
“Yaşlılık için ne tasarruf etmeliyim?”

Martin Semmelrogge parasını bastı

28 Mayıs 2025 – 19:57Okuma Süresi: 1 dakika.

Image Images 0703048456

Resmi büyütmek

Martin Semmelrogge: TV yıldızı hareketli bir kariyere sahipti. (Kaynak: ImaGo/Malte Ossowski/Sven Simon)

TV yıldızı Martin Semmelrogge kariyerinin bir özetini çiziyor. Ayrıca hayatını etkileyen kararlara da bakar.

Aktör Martin Semmelrogge şu anda RTL şovu “Fight of Reality Stars” in yeni sezonunda görülebilir. İlk bakışta, ilk bakışta şüpheleneceğinizden şüpheleneceğinizden şüpheleneceğinizden şüphelenmediğinizden şüphelenmeyeceğinizden şüphelenmeyeceğinizden şüphelenmeyeceksiniz.

“Resim” ile yaptığı konuşmada, 69 yaşındaki çocuk şimdi onlarca yıllık kariyeri ve finansal terimler açısından bile bundan geriye kalanları açıkça ifade ediyor. Semmelrogge, şov katılımı hakkında “Diğer katılımcıların aksine, kariyerimin arkasındayım. Artık hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim” diyor.

Ödül parasını iyi kullanabilirdi, çünkü yaşlı aktörler için işler Almanya'da oldukça nadirdir. Semmelrogge şöyle açıklıyor: “Maalesef paramı harcadım.” Geçmişte her zaman şöyle düşündü: “'Yaşlılık için ne kurtarmalıyım? Şimdi yaşamayı tercih ederim!' Ne kadar süredir sahip olduğunuzu bilmiyorsun “

Oyuncu bu yılın sonunda 70. doğum gününü kutluyor. Ancak, büyük bir parti planlamadı. Semmelrogge, “Kendimi çok fazla yapmıyorum ve günü normal olarak geçireceğim” diyor. “Belki 80. doğum günümü tekrar kutluyorum.”