“Ölmek üzere olduğunu söyledi”

Abel

New member
Ara Coeli’deki Santa Maria Bazilikası’ndan FdI Augello’nun senatör arkadaşı Giorgia Meloni’nin hikayesi geliyor

İle ilgili Giampiero Casoni Yayınlanan 2 Mayıs 2023

paylaşmışlardı birçok siyasi savaş ve mutlak samimiyetin güzel anları ve bugünün korkunç hikayesi Giorgia Meloni arkadaşı ve meslektaşı Andrea Augello ve baskı görevlisinin bu arkadaşının onu kaybedeceğini nasıl bildiği üzerine: “Bana ölmek üzere olduğunu söyledi”. Orada Başbakan merhum senatörü anmak istedim 62 yaşında bugün düzenlenen cenazede. Augello geçen Cuma ölmüştü ve Aracoeli’deki Santa Maria Bazilikası dünyevi vedası yapıldı.

Giorgia Meloni’nin arkadaşı Augello hakkındaki hikayesi

Sadece üssün aile üyeleri ve meslektaşları bunu ona vermez. İtalya’nın Kardeşleri ama aynı zamanda başbakan. Augello’nun karısı, Roberta AngelilliLazio Bölgesi Başkan Yardımcısı, “Olağanüstü katılımınız, bugünün ve bugünlerin sevgisi, duygusu, sevgisi ve yakınlığı için size teşekkür etmek istiyorum. andrew ayık ve gerekli bir adamdıretoriği, ritüelleri sevmezdi ama bugün eminim ki burada olsaydı burada olurdu, gerçekten de bugün mutlu”.

“Onu içtenlikle sevdim, öyle biriydi”

Giorgia Meloni söz aldı ve şunları söyledi: “Andrea’nın olması kolay bir şey değil. bu sabah yapmamı istedisadece onu gerçekten sevdiğim için değil, aynı zamanda bir adamın cenazesinde konuşmanın zor olduğu için. acınmaktan nefret etmek. Ve inanıyorum ki, onu bizden alan kötülükten en çok acı çeken şey de bu. Sevdiği insanlar için vazgeçilmez bir referans noktası olduğunu biliyordu ”. Sonra, merhumun karakterinin aynı zamanda muazzam ve ikonik olan hikayesi: “Benden acil bir randevu istedi, ona ‘söyle bana Andrea, 20 dakikam var’ dedim.. Bana bakıyor ve tek bir kasını bile oynatmadan diyor ki ‘Ölüyorum’. Hiçbir şey söyleyemem ve sonra bana bakıp ‘bunu yapma Giorgia, beni düşün, sana 20 dakika sonra öleceğimi söylemeliyim’ diyor. andrew böyleydi”.