“Onlara göre sen var olmamalısın”

Abel

New member
25 Nisan’da Bakan Lollobrigida solu eleştirdi: “Biz anti-faşistlerin faşizmiyiz”.

İle ilgili Valentina Mericio Yayınlanan 25 Nisan 2023

Bu ciddi kurtuluş kutlamasında, ülkemizin birçok siyasi kişiliği vardır. bu günü onurlandırmayı seçtiler. Bunlar arasında, “Il Foglio” ile yaptığı bir röportajda bu yıldönümünün öneminden bahseden tarım bakanı Francesco Lollobrigida da var. Ancak sol güçlerin eleştirileri de eksik olmadı: “Onlar için var olmamalısın” dedi.

25 Nisan Lollobrigida: “Sol için var olmamalısın”

Tarım Bakanı bu konuda şunları gözlemledi: “Otoriter bir rejimi mağlup edenlerin ateşli ve ikna olmuş bir destekçisiyim. söylememde bir sakınca yok […] Anayasa üzerine yemin ettim ve bu, Cumhurbaşkanı’nın elinde olan en önemli yemindir.”

“Bir Illinois Nazisi olarak resmedildi”

Son olarak, olduğunu yineledi. totaliterliğin her biçimine karşı: “Ben bir demokratım ama Demokrat Partili değilim. Özgürlükten yanayım, İtalya’da var olanlardan başlayarak tüm totaliter rejimlere karşıyım. Bunların hepsi araçsal suçlamalardır”.

Eleştiriler kadar Ulusal İttifak’ın eski lideri Fini’ye ayrılmıştı: “Biz Fini’de hiçbir şey yapmadık, şimdiye kadar yalnızca sağa karşı tartışmaya davet edilmiş olması ve hükümetin ne yaptığını söylemek için sola karşı asla davet edilmiş olması ilginçtir”.