“Onun için sadece maksimum saygı ve saygı”

Abel

New member
Marina Berlusconi, “Bazı medya”, Cumhurbaşkanı Giorgia Meloni’nin yorumları karşısında bana hiç yaşamadığım tepkiler atfetti.

İle ilgili Vera Monti Yayınlanan 21 Temmuz 2023

Marina Berlusconi, bazı medya kuruluşlarına göre Fininvest başkanının ‘Il Giornale’ gazetesine gönderdiği mektubun ardından Giorgia Meloni ile sürtüşme yaşanması olasılığını yalanladı.

Gazeteye mektup

“Son günlerde, tek amacı ‘her şeyden önce bir kızı olarak’ babamın maruz kaldığı adli zulmü ve onun hakkında gerçek bir ‘lanetleme hatırası’ çalıştırma girişimini ‘her şeyden önce bir kızı olarak’ kınamak olan Il Giornale’ye gönderdiğim mektubum medya tarafından geniş çapta konuşuldu.” Marina Berlusconi, “Il Giornale” gazetesine yazdığı mektubun ardından başlayan tartışmalara ve siyasi spekülasyonlara bu sözlerle son vermek istedi.

Marina Berlusconi: Meloni mi? Maksimum saygı

“Bazı medya – dedi Fininvest başkanı – bu mektubun arkasında benim hiç sahip olmadığım niyetleri görmek istediler, tıpkı son derece saygı ve son derece saygı duyduğum başkan Giorgia Meloni’nin yorumları karşısında hiç yaşamadığım tepkileri anlaşılmaz bir şekilde bana atfettikleri gibi. “

Konsey Başkanı tarafından yapılan açıklama

Silvio Berlusconi’nin büyük kızı, bazı basın organlarında çıkan ve Giorgia Meloni’nin bazı açıklamalarının kendisini rahatsız edeceğine dair haberlere atıfta bulunuyor.

Berlusconi’nin yargıya ve basına yönelik saldırılarını soranlara Başbakan, “Siyasi bir özne değil” yanıtını vermişti.

“Yalnızca manipülasyonlar

“İşte böyle. Geri kalan her şey gerçeklik dışı manipülasyonlardır ”diye bitirdi, çok fazla açıklamaya girmeden.