Orada yeni savunmacı! Danimarka'dan FC Holt takviyeleri

Beykozlu

New member
FC Köln için 1.

FC savunmayı güçlendiriyor: Norveçliler doğru savunma tarafına geliyor

18 Temmuz 2025 – 21:26Okuma Süresi: 103 dk.

Image Images 1064229103

Resmi büyütmek

Sebastian Sebulonsen, Cuma gününden beri 1. FC Köln oyuncularıdır. (Kaynak: imago/güzel sporlar/meusel/imago)

1. FC Köln, Katedral Şehri'nden futbol kulübüdür. T-Online'daki yeni etikette “Billy Keçi” ile ilgili tüm önemli mesajları bulacaksınız.

1. FC Köln bir sonraki yeni geldiğini sundu. Sebastian Sebulonsen Bröndby'den Geißbockheim'a değişir ve 2028 yazına kadar Bundesliga Kulübü ile bir sözleşme imzaladı. Norveçli ile, Billy Keçileri sağ savunma tarafındaki boşluğu kapattı, burada sadece Jusuf Gazibegovic'in eğitimli bir seçenek olarak mevcut olduğu.

Sports Direktörü Thomas Kessler, “Şimdi doğru tam sırt konumunu Sebastian ile doldurduğumuzdan çok memnunuz. Güçlü bir atletik profil getiriyor, fiziksel olarak sağlam, konum değişkenli bir oyuncu için gereksinimlerimizi karşılıyor ve kadrodaki olasılıklarımızı genişletiyor. Nitelikleri ve kalkınma potansiyeli onu ekibimiz için değerli bir güçlendirme haline getiriyor” diyor.

25 yaşındaki Viking FK'dan 2022'de Bröndby'ye taşındı ve geçen sezon 38 kez kullanıldı ve sezonu şampiyonada üçüncü sırada bitirdi. “Şu anda burada olmaktan çok mutluyum. Almanya'da daha önce oynamış olan takım arkadaşlarım bana sadece FC hakkında iyi şeyler anlattı. Bu yüzden FC formasını ilk kez giymek ve Rheinenergiestadion'da oynamak için pek bekleyemem. FC'nin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak istiyorum ve Sebulonsen'in oyuna da dahil olacağını söylüyor.” Norveç Cumartesi günü FC ile Bad Waltersdorf'daki eğitim kampına gidecek.

17 Temmuz 2025 Perşembe

1. FC Köln, bir sonraki aktarımı mükemmelleştirdi-bu zaman vergi sayfasında. Chilohem Onuoha bir yıl daha SC Verl'e ödünç alınır. 20 yaşındaki forvet geçen sezon üçüncü bölüm kulüplerini zaten ödünç almıştı, ancak sadece 38 lig maçından 20'sinde kullanıldı.

FC teknik direktörü Lukas Berg, “Chilo'nun geçen yıl VERL'de topladığı çalışma sürelerinin toplamı ile ilgili herkes memnun olamazdı.” Dedi. “SC Verl ve oyuncu ile yaptığı konuşmalardan sonra, bunun bu yıl değişeceğine ikna olduk. Verl'deki oyun tarzı Chilo'nun niteliklerine çok iyi uyuyor.” FC'de Onuoha'nın hala uzun vadeli bir sözleşmesi var.

1. FC Köln Çarşamba günü yıllık takım fotoğrafını çekti. Şaşırtıcı bir şekilde: dedi El Mala. U19 Avrupa Şampiyonası'nın çekim yıldızı ve Billy Keçileri'ne yeni gelen, FC'ye taşındığından beri yeni kulübü tarafından ilk kez durdu. Kardeşi Malek ile birlikte, birlikte fotoğraf için ekiple poz verdi.

El Malas, eğitim kampını Cumartesi günü takım arkadaşlarıyla Bad Waltersdorf (Avusturya) 'da terk edecek. Sonra Eric Martel ve Jan Thielmann da orada olacaklar. İkili takım fotoğrafındaki tek kişi oldu.

1. FC Köln yeni hakkını bulmuş olabilir. Danimarkalı spor dergisi “Tipsbladet” e göre Bundesliga, işe almak istiyorsa Danimarkalı üst takım Bröndby'den Sebastian Sebulonen'i tanıttı. 25 yaşındaki Jusuf Gazibegovic'e sağda meydan okuyabilir.