Oyuncu, dışının eleştirisine karşı kendini savunuyor

semaver

New member
“Bu zorbalıktır”

Millie Bobby Brown, görünüşünün eleştirisine karşı kendini savunuyor

05.03.2025 – 15:12Okuma Süresi: 2 dakika.

Millie Bobby Brown: Oyuncu son zamanlarda görünüşüne düşmanca davrandı.

Resmi büyütmek

Millie Bobby Brown: Oyuncu son zamanlarda görünüşüne düşmanca davrandı. (Kaynak: imago/plaa/imageo)

Millie Bobby Brown'un optik görünümü tekrar tekrar olumsuz yorumlandı. Film yıldızı şimdi net kelimelerle tepki verdi.

Millie Bobby Brown çocukluğundan beri halka açık. Sadece on iki yaşındayken, “Stranger Things” ile uluslararası bir atılım yapmayı başardı ve o zamandan beri film endüstrisinin ayrılmaz bir parçası oldu. Ancak spot ışığında yaşam sadece parlak değil, aynı zamanda karanlık taraflara da sahiptir. Çünkü 21 yaşındaki çocuğun ortaya çıkışı defalarca kamu tartışmaları ve medya raporları konusudur. Film yıldızı artık yeterince var.

Millie Bobby Brown şimdi Instagram kanalında doğrudan görünüşünün eleştirisine hitap ettiği bir video yayınladı. İnsanlar atılımları sırasında hala benzemelerini istediler. “Çünkü bunu yapmıyorum, şimdi bir hedefim,” diye eleştiriyor. Daha sonra görünüşüyle ilgili birkaç olumsuz başlık çağırıyor – diğer şeylerin yanı sıra, neden “bu kadar kötü” yaşadığı hakkında. Britin, “Bu gazetecilik değil. Bu zorbalık” diyor.

Yetişkin erkeklerin ve kadınların yüzlerini, bedenlerini ve kararlarını değerlendirmelerinin ne kadar korkutucu olduğunu vurgulamaktadır. “Her zaman genç kadınları desteklemek ve tanıtmaktan bahsediyoruz, ancak fırsat oradaysa, onu tıklamalar için indirmek daha kolay görünüyor,” diye ekliyor: “Yetişkinim için özür dilemeyi reddediyorum. Nasıl giyindiğime veya kendimi nasıl sunduğuma bak.”

Millie Bobby Brown net sözleri için çok cesaret aldı, dört milyondan fazla insan “Ben” ile katkıyı işaret etti. Ayrıca, yorum sütunu çok sayıda derleme mesajı ile sular altında kaldı. “Kendiniz için ayağa kalkmanız o kadar etkileyici ve harika. Bu olumsuz yorumları hak etmiyorsun, güzel bir kadınsın!” Bir kişi hakkında yazdı. “Cesaretiniz için teşekkür ederim,” da okuyabilirsiniz. “Hepimiz seninle gurur duyuyoruz,” başka bir yorum.