Peter Orloff 81 yaşında veda turunu duyurdu

semaver

New member
Veda turuna gidiyor

Schlager Icon Peter Orloff çekildiğini duyurdu

04/19/2025 – 16:41Okuma Süresi: 2 dakika.

Peter Orloff: Şarkıcı büyük sahneye veda etmek istiyor.

Resmi büyütmek

Peter Orloff: Şarkıcı büyük sahneye veda etmek istiyor. (Kaynak: ImaGo / Star Media)

67 yıl sahnede, Peter Orloff şimdi çok büyük spot ışığına veda etmek istiyor. Zaman mükemmel.

“A Girl” şarkısıyla Peter Orloff, 1971'de çok sayıda hayranın kalbinde şarkı söyledi. Hala en başarılı hit. Onunla müzisyen Alman grafiklerinde 16. sırada yer aldı. “Hepsi” veya “arkadaşım winnetou” gibi isabetler izledi. Ancak kariyeri çok daha erken başladı. Orloff'un babası 1930'larda Karadeniz Kazak Korosu'nu kurdu ve onu yıllarca sürdü. Orloff'un kendisi en son üyeyi ilk kez 14 yaşında söyledi. Üç yıl sonra şarkı grubuna başkanlık etti ve aynı zamanda koro içinde solo bir şarkıcıydı. Bugün müzisyen 81 yaşında ve geri çekilmeye hazır hissediyor.

Avusturyalı gazeteye göre, “Bana ve korouma onlarca yıldır destekleyen ve eşlik eden herkese teşekkür etmek için mükemmel bir zaman,” dedi. Eventim Etkinlik web sitesi de turu veda turu olarak tanımlıyor. Hamm, Leer veya Berlin gibi şehirler aracılığıyla son bir tur, uzun vadeli kariyerinin sonunu oluşturmayı amaçlıyor. Orloff, konserleri tek başına tamamlamıyor, ancak Karadeniz Kazak Korosu'nun desteğiyle.

Orloff sadece müziği ile bilinmiyor. Son yıllarda defalarca başka tarafları gösterdi. 2019'un başında “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkar!” Ve hatta finale kaldı. Üçüncü oldu. Ancak sanatçı, o zamanlar vurguladı.

Bu, medyada müzik dışındaki tek aktivite olarak kalmamalıdır. Kasım ayında “Ninja Warrior” un ünlü baskısında tüm zamanların en eski katılımcısı olarak ortaya çıktı. Peter Orloff, 1993'ten beri ortağı Linda Orloff ile evlendi. İkisinin birlikte çocuğu yok.