Pop yıldızı Ben Sugar uçuyor

semaver

New member
Bir sonraki yıldız çıktı

Bu ünlü “Hadi Dans Et” i terk etmek zorunda

22.03.2025 – 00:13Okuma Süresi: 2 dakika.

Daniel Hartwich ve Victoria Swarovski: Orta Sen Hadi dans edelim.

Resmi büyütmek

Daniel Hartwich ve Victoria Swarovski: “Hadi dans edelim”. (Kaynak: ImaGo/Robert Schleschelt)

Ve yine bir yıldız için dans etti: Osan Yaran, Roland Trettl ve Leyla Lahouar Ben Zucker şimdi gösteriden seçildi.

RTL'de dans etmek yine: Bu yıl da 14 ünlü Almanya'nın en iyi bilinen parke üzerinde yüzüyor. “Let's Dance” in 18. sezonu 21 Şubat'ta başladı. Dördüncü karar gösterisi şimdi Cuma akşamı oldu. “Yaz Vibes” sloganı altında, yıldızları iki zorluk bekliyordu.

İlk olarak, her zamanki gibi çift danslarda kendilerini kanıtlamak zorunda kaldılar. Fabian Hamküben özellikle ikna ediciydi. Olimpiyat Tar, Charleston için 28 puan aldı – Jüri Joachim Llambi onlarca bile çıkardı.

Ben Zuck daha az başarılı oldu. Hit yıldız, profesyonel dansçı Malika Dzumaev ile birlikte bir cha-cha-cha gerçekleştirdi, ancak akşamın en kötü performansı-sadece 16 puan aldı. Ekranların önündeki birçok seyirci, şarkıcının burada nasıl okuyabilecekleri konusunda gelişmeyi çağırdı. Sadece hayranlarının çağrıları 41 yaşındaki çocuğu atılmaktan kurtarabilirdi. Ama dinleyiciye yeterince sürmedi. Bu, dört gösteriden sonra Ben Zucker için “Dans” gezisini sona erdirdi.

Şarkıcı ayrıca, ünlülerin çok yazılı “dans savaşlarında” grup olarak yarışması gereken akşamın ikinci görevinde ikna edememişti. San Diego Pooth, Taliso Engel, Christine Neubauer ve Selfie Sandra ile birlikte, Jeanette Biedermann, Marc Eggers, Simone Thomalla, Fabian Hamküben, Paola Maria ve Marie Mourum'dan “Takım Ananas” a karşı “Team Flamingo” olarak kaybetti.

Kazananlar jüri notunda on ekstra puan aldı, kaybedenler sadece sekiz. Her zaman olduğu gibi, çıkış kararı ile ilgili son söz “hadi dans edelim” izleyicisi vardı.

Dört ünlü zaten “Hadi Dans” terk etti. Komedyen Osan Yaran, gösteriden seçilen ilk yıldızdı. Bir hafta sonra, TV şefi Roland Trettl izledi, ardından “Ünlü Big Brother” kazanan Leyla Lahouar için gezi sona erdi. Ben Zuck Cuma akşamı izledi. Şu anda on aday halen yarışta. 18. sezonun büyük finali 23 Mayıs'ta gerçekleşecek.