“Rares için Nakit” yıldızı asil bir ilişki içindeydi

semaver

New member
Wolfgang Pouritsch

“Rares için Nakit” yıldızı bir zamanlar asil bir

03/26/2025 – 19:21Okuma Süresi: 2 dakika.

Wolfgang Pouritsch: Rares için nakit-Dealer Birliği.

Resmi büyütmek

Wolfgang Pauritsch: “Rares için Bares” satıcısının daimi üyesidir. (Kaynak: ZDF/Guido Engels)

Wolfgang Pauritsch, 2010'dan beri karısı Rebecca ile evlendi. Ama “nadirler için bardaklar” satıcılarının hayatında başka bir “büyük aşk” vardı.

Horst Lichter ve Antika gibi “nadir barlar” a aittir. İlk sezondan bu yana, Wolfgang Pauritsch de Flea Show'un bayi ekibinin bir parçası oldu. 13 yıldan fazla bir süredir, müzayede ZDF formatı ile ekranların üzerinde titriyor. 53 yaşındaki çocuk neredeyse günlük olarak TV'de görülebilir ve diğer satıcılarla birlikte, ekranların önünde milyonlarca insanı düzenli olarak çeker.

Kameralardan çok uzak, Wolfgang Pauritsch de kendisini antikalara ayırıyor, TV yıldızı 2000'den beri Andrea Häring-Horn ile birlikte Oberstaufen'de “Antony's Kunst-Und Aktionhaus” i yönetiyor. Profesyonel olarak, elmas değerleme uzmanı yanındaki kadın, ancak Wolfgang Pauritsch özel olarak bir başkasını seviyor.

2010'dan beri Rebecca Pauritsch ile evli. Ancak, halka açık kocası gibi değil. Wolfgang Pauritsch, “Promipool” a göre bir röportajda, “Karımın belirli deneyimlerini kurtarmak istediğim için hurdaya çıkarıyorum,” dedi. “Her yerde ele alınmak her zaman eğlenceli değildir.”

“Intouch” a göre, aşk sırrı hakkında söylediği söyleniyor: “İstediğim gibi açılmama ve hareket etmeme izin veriyor. Tersine, bir şey istiyorsa tüm özgürlüğü de bırakıyorum.” Bu yıl Rebecca ve Wolfgang Pauritsch 15. evlilik yıldönümlerini ve böylece kristal düğünlerini kutluyorlar.

Ancak antika satıcısının hayatında, bir zamanlar aşık olduğu başka bir bayan vardı. 2022'de Wolfgang Pauritsch, röportaj formatında girişimci Erich Lejeune'ye “20 yaşında büyük bir kadınla tanıştım ve bu asil oldu” dedi. Kim asil olduğunu açıklamadı, ama o zamanlar “büyük bir aşk” olduğunu söyledi. Ancak ilişkinin tuzakları vardı. Pauritsch, “Ben 20 yaşındaydım. Zaten üç çocuğu vardı.” Dedi. Bir zamanlar onunla alışveriş yapıyordu, çocuk bezi, köpek maması ve benzerleri alıyordu. “Ödülüm gitmişti.”

Babası ona hızlı bir şekilde Pauritsch'in kızının hayatından sorumlu olduğunu öğretti. “Elimdeki ekmeğimden düştüm, ama biliyordum: Hoppla, eğer bu kadını tutmak istiyorsan, o zaman bir şeyler yapmalısın.” Avusturya'da bir iş bulmaya çalıştı, ancak daha yüksek ücretler nedeniyle Almanya'ya geldi. Orada şoför, çilingir, yükleyici, gece bekçisi, köpek işleyicisi, dedektif ve güvenlik görevlisi olarak çalıştı.