“Renzi Araplardan 2 milyon euro alıyor”

Abel

New member
Salı günü konuk olan Calenda, Renzi hakkında bir açıklama yaptı: iddiaya göre ona Araplardan iki buçuk milyon euro kazanmasını söyledi.

İle ilgili Mark Della Corte Yayınlanan 18 Mayıs 2023

Charles Takvimi LA7’de Dimartedì’ye konuk oldu. Orkestra şefi Giovanni Floris, Eylem liderine Avrupalı için “onunla birlikte gidip gitmeyeceğini sordu. Renzi veya Renzi’ye karşı”. Calenda bu konuda eski başbakan hakkında bazı açıklamalarda bulundu: “Bugün ben yerel seçimler için oradayken bir Action parlamenterine gitti ve onu kendisiyle gitmeye ikna etti. Renzi yaptı Renzi, hata benim. Bana ‘Araplardan 2 buçuk milyon kazanıyorum ve liberal-demokrat partide olmak istediğim için geri adım atıyorum’ dediğinde ona güvendim.”

Calenda, Renzi hakkında: “Bana yurt dışında çok meşgul olduğunu söyledi”

Carlo Calenda, Matteo Renzi’nin kendisine şöyle diyeceğini açıklamaya devam etti: “Yurtdışında çok meşgulüm, çok para kazanıyorum, bunu kurmanıza yardım edeceğim (liberal-demokrat parti) ed)”. Bu noktada “İnandım, belki başarmayı umuyordum, yanılmışım…”.

Italia Viva: Renzi’nin niyeti nedir?

Renzi, ayrı parlamento grupları oluşturmayı planlıyor. İtalya canlı. Senato’da düzenlediği basın toplantısının oturum aralarında Calenda, “Bunu dikkate alacağız, başka ne söyleyeceğimi bilmiyorum” yorumunu yaptı. Ve ayrıca: “Gazetelerde okuduğunuz arka plan haberlerinin tamamı bizden gelmedi. Parlamento grupları üzerindeki bu tartışma hakkında hiçbir şey bilmiyoruz ve bunun bu olağanüstü durumda tartışılacak bir konu olduğunu bile düşünmüyoruz” dedi.