Salvini teklifi ciddiye alacak

Abel

New member
Linate havaalanına yakında Silvio Berlusconi’nin adı verilebilir: teklif başladı

İle ilgili Yakup Romeo Yayınlanan 19 Haziran 2023

ölümünden sonra silvio berlusconieski liderin anısını yaşatmak için birçok teklif hazırlandı hadi italyason on yıllarda İtalya üzerinde büyük etkisi olan bir adam ve hatta şehir üzerinde daha da fazlası Milano. Bu önerilerden biri,Linate havaalanı yakında Şövalye adını alabilir.

Berlusconi’nin adını taşıyan Linate Havalimanı: Teklif Salvini tarafından değerlendirildi

Tema ilk olarak Milano’nun eski belediye başkanı tarafından önerildi. Gabriel Albertini: Linate havaalanına bir isim verilmesi silvio berlusconi. Porta Pia departmanından kaynaklar, liderliğindeki Altyapı ve Ulaştırma Bakanlığı’nın Matthew Salvini ciddi olarak bu hipotezi düşünüyor: “Bakanlık büyük ilgiyle not aldı” Silvio Berlusconi’den sonra Linate havaalanına isim verilmesi önerisi, son birkaç saat içinde güç kazanan bir fikir. Daha fazla araştırma yapmak MİT’in sorumluluğunda olacak ve ayrıca ailenin iradesini de doğrulayın

Bignami’nin sözleri: “Bu hipotezi düşünmek doğru”

Altyapı ve Ulaştırma Bakan Yardımcısı Galezzo BignamiANSA tarafından bu olasılık hakkında sorgulanan, şunları beyan etti: Linate havaalanına Silvio Berlusconi’nin adını verme fikri işlemenin doğru olduğu bir hipotezdir: ENAC’a bunu başarmak için prosedürün ne olduğunu zaten sordum. Açıkçası, göründüğü gibi, öncelikle düzenleyici düzeyde uygulanabilir olup olmadığı kontrol edilmelidir. O halde ailenin fikrini dinleyerek görev bilinciyle karşı karşıya gelmeliyiz. Karar kesinlikle bana bağlı değil, ancak daha fazla araştırma yapmanın yararlı olacağını düşündüm.başlayarak fikri uygun makamlara sunmak Enak