Şarap severler için Vin Tonic: İş Sonrası Trend İçecek 2025

Ayden

Global Mod
Global Mod
Sadece 5 malzeme

Vin Tonic: Şarap severler için mükemmel iş içeceği

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Gin Tonic, Aperol Spritz ve Hugo catering'de bir yer sağladılar. Yeni bir tat deneyimi isteyenler için bu içeceği tavsiye edebiliriz.

Chardonnay, Grauburgunder veya Sauvignon Blanc – Vin tonik, kuru beyaz bir şarapla hazırlandığında en iyi tadı. Kalıntıların düşük oranı ve örneğin yarı kuruyan veya güzel bir şaraptan daha fazla asit nedeniyle, içecek (acı tadı ile bilinen tonik su ile kombinasyon halinde) özellikle ferahlatıcı olmalıdır. Hangi malzemelerin yuvarlanması için eksik olduğunu ve aşağıdaki trend içkisini nasıl taklit edebileceğinizi özetledik.

Bir vin tonik nasıl hazırlanır

Bir Vin tonik hazırlamak için sadece bu beş malzemeye ihtiyacınız var:

Malzemelerin listesi

Başka bir tat ipucu: Beyaz şarap yerine soğutulmuş olabilirsiniz Gül kullanmak. Ve kireç aynı zamanda bir zorunluluk değil – limon ve portakal en azından taze meyveler olarak içecekle aynı uyuyor.

hazırlık

1. Adım: Kireci yıkayın ve iki yarıya kesin. Yarısını ince dilimlere, diğer yarısına kesin.
  2. Adım: Nane yapraklarını kısaca yıkayın, elle hafifçe ezin (aromayı daha iyi geliştirmek için) ve bir şarap bardağına koyun.
  3. Adım: Şimdi limonun ikinci yarısının meyvesini camın içine bastırın, ardından kireç dilimlerini ekleyin.
  4. Adım: Şarap ve tonik suyu üzerine dökün ve camı buz küpleriyle doldurun.
Not: Miktarlar değişkendir – yani kendi zevkinize göre, yaz içeceğinizin ne kadar şarap ve tonik su içermesi gerektiğine karar verebilirsiniz.

Ayrıca ilgileniyor olabilir:

Tembel için Vin Tonic: İşte bitmiş karışım

Tüm malzemeleri ayrı ayrı almak istemiyorsanız, Vin Tonic'i zaten hazırlayacaksınız: Kara veya Amazon Beyaz şarap ve/veya rosé ile hazır karışımlar var. Bu, yaz içkisini kendiniz karıştırmanız için zamandan (ve parayı) kazandırır. Daha da köpüklü olmasını isterseniz, bu varyantı test edebilirsiniz: Vintonic Lemonello.

*Bu makale, çevrimiçi mağazalardaki ürünlere bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Bir kullanıcı üzerine tıklar ve bir şey satın alırsa, yayıncı üreticiden değil, satıcıdan bir komisyon alır. Tabii ki, bir ürün satın aldığınız ve ne zaman size bağlıdır. Bu konuda daha fazla bilgi var Burada.