Sean Combs yoğun bir şekilde yeni tanık üzerine bir zorlanma koyar – “Bazen çığlık atıyorum”

semaver

New member
“Bazen uykumda çığlık atıyorum”

Balkona Saldırı – Tanık Diddy'yi zorlamıyor

05.06.2025 – 14:15Okuma Süresi: 2 dakika.

Sean Diddy Taraklar: Rapçi hapse girmek zorunda.

Resmi büyütmek

Sean “Diddy” Taraklar: Rapçi, birkaç kez şiddetli olma iddialarına karşı kendini savunuyor. (Kaynak: Jordan Strauss/Invision/AP/DPA)

Rapçi Sean “Diddy” Combs'a karşı prosedürde, bir tasarımcı şiddet içeren bir olayı anlatıyor ve görünüşe göre bu güne kadar devam eden sonuçları anlatıyor.

Başka bir tanık, Sean “Diddy” taraklarına karşı ceza davasında stresli bir açıklama yaptı. Moda tasarımcısı Bryana Bongolan, müzisyenin onu bir balkona sürüklediği ve bir konut binasının 17. katında korkuluk üzerinde tuttuğu söylenen bir olayın New York mahkemesinin önünde bildirdi. Olay, Tarakların ortağı Casandra Ventura'nın evinde olduğu söyleniyor.

Bongolan'a göre, Combs ona bağırdı ve onu bir şeyler gizlemekle suçladı. Sonra yaklaşık on saniye korkuluk üzerinde tuttu ve bir parça mobilyaya katıldı.

Casandra Ventura ile arkadaş olan tasarımcı hala uyku bozuklukları ve paranoyadan muzdarip. “Bazen uykumda çığlık atıyorum,” dedi jürinin önünde. O zaman, Tarak korkusu için polise gitmedi, Bongolan devam etti.

Bongola'nın cesedinde çürükler göstermesi gereken fotoğraflar jüriye kanıt olarak sunuldu. Tarakların savunması, sorgulamadaki ifadesinin güvenilirliğini sorguladı – tanığın uyuşturucu kullanımına atıfta bulunarak, hafızadaki boşluklara yol açmış olabilecek diğer şeylerin yanı sıra.

55 yaşındaki Sean Combs, tecavüz de dahil olmak üzere çok sayıda şiddet ve cinsel suçla suçlanacak. Kamu savcısı onu zorla kadın ve erkeklerle seks partileri almaya ve uyuşturucu kullanmaya suçluyor. Casandra Ventura birkaç gün tanıklık etti.

Taraklar tüm iddiaları reddediyor. Prosedür sekiz ila on hafta boyunca planlanmaktadır. Suçlu bir karar durumunda, ömür boyu hapis cezasını tehdit ediyor.