+Europa'nın kurucusu Emma Bonino, neredeyse iki hafta hastanede kaldıktan sonra evine dönüyor ve siyasete ara verdiğini duyurdu
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 2 Kasım 2024, 11:08
Cumhuriyet röportaj yapıldı Emma Bonino+Europa'nın kurucusu, uzun süre hastanede kaldıktan sonra evine döndü hastane Kardiyo-solunum problemleri için. Siyasi temsilciden sürpriz açıklama geldi.
Emma Bonino: Hastaneden istifa ve siyasetten kopma
Emma Bonino, 17 Ekim'de nefes darlığı nedeniyle Roma'daki Santo Spirito Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesine kaldırıldı; Bu sabah istifa haberi geldi.
Verdiği röportajda Cumhuriyet Kardiyo-solunum krizi nedeniyle hastanede geçirilen iki haftayı anlatıyor:
Röportaj yapan kişi CumhuriyetEmma Bonino şunun altını çizdi: Sivil haklara bağlılık devam edecek+Europa tarafından Nisan ve Haziran 2025 arasında yapılması planlanan referandumla birlikte vatandaşlık gibi konuların yanı sıra yaşamın sona ermesi de gündeme geldi. Ancak merkez solun Ligurya'daki yenilgisi gibi son günlerde yaşanan siyasi meseleler hakkında yorum yapmamayı tercih etti:
Emma Bonino ve sağlık
Bonino, şu anda önceliğinin sağlıklı olmak olduğunu belirtti. Santo Spirito hastanesinin yoğun bakım ünitesine kabul edildikten sonra bir kliniğe nakledildiğini ve orada tedaviye başladığını anlattı. Kardiyo-solunum rehabilitasyonu:
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 2 Kasım 2024, 11:08
Cumhuriyet röportaj yapıldı Emma Bonino+Europa'nın kurucusu, uzun süre hastanede kaldıktan sonra evine döndü hastane Kardiyo-solunum problemleri için. Siyasi temsilciden sürpriz açıklama geldi.
Emma Bonino: Hastaneden istifa ve siyasetten kopma
Emma Bonino, 17 Ekim'de nefes darlığı nedeniyle Roma'daki Santo Spirito Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesine kaldırıldı; Bu sabah istifa haberi geldi.
Verdiği röportajda Cumhuriyet Kardiyo-solunum krizi nedeniyle hastanede geçirilen iki haftayı anlatıyor:
Siyasi lider, çok korktuğunu belirterek geleceğine dair beklenmedik bir açıklama yapıyor:“Hasta olduğunuzda, temel soruların yaşam ve ölüm daha güçlü bir şekilde ortaya çıkıyor“.
Emma Bonino'nun sonraki siyasi hedefleri“Gerçekten korktum ve bu sefer Siyasete ara veriyorum“.
Röportaj yapan kişi CumhuriyetEmma Bonino şunun altını çizdi: Sivil haklara bağlılık devam edecek+Europa tarafından Nisan ve Haziran 2025 arasında yapılması planlanan referandumla birlikte vatandaşlık gibi konuların yanı sıra yaşamın sona ermesi de gündeme geldi. Ancak merkez solun Ligurya'daki yenilgisi gibi son günlerde yaşanan siyasi meseleler hakkında yorum yapmamayı tercih etti:
Amerika cephesinde Kamala Harris'e desteğini açıkça ifade ediyor ve Trump'ın zaferinin demokratik ilkelerin tersine dönmesine yol açabileceği uyarısında bulunuyor.“Şimdilik siyasi bir tartışma yokÖncelikle sağlığıma dikkat edip iyileşmem gerekiyor ve bu nedenle kendimi tedavi etmeye adadım. Her şeyin bir zamanı vardır. Ancak ne benim Renzi'ye, ne de onun bana söyleyecek bir şeyi var.”
Emma Bonino ve sağlık
Bonino, şu anda önceliğinin sağlıklı olmak olduğunu belirtti. Santo Spirito hastanesinin yoğun bakım ünitesine kabul edildikten sonra bir kliniğe nakledildiğini ve orada tedaviye başladığını anlattı. Kardiyo-solunum rehabilitasyonu:
“Gücümü yeniden kazanmak istiyorum ve onu bir an önce toparlamak istiyorum. yapacak çok şey var“diye ekledi.