Söndürücü trendi: Tiktok Haberlarından Stanley kupasının yapabileceği şey budur

Ayden

Global Mod
Global Mod
Ölçek

Tiktok yutturmaca
Söndürücü trendi: Stanley’nin popüler termal kupası ne yapabilir?

Sert editörümüz Stanley kupasını test etti. Tiktok’taki quencher trendi bununla ilgili.

© özel

Samira Debbeler

Tiktok’ta aktif olan herkesin uzun süredir fark ettiği bir şey var: Hip, “Stanley” yazılı büyük termo kupalardan içen gençler. Bizimki ne hakkında olduğunu ve kupayı bu kadar özel yapan şeyin ne olduğunu istedi. yıldız-Editör bilir. senin testin

Kuşkusuz, Tiktok için çok yaşlı hissediyorum. En yeni trendleri yalnızca Instagram’a ulaştıklarında keşfediyorum. Ve sonra küçük kız kardeşimden partiye tamamen geç kaldığımı duymak zorundayım – “bir şeye geç kalmak” için havalı bir ifade. Basında çıkan haberler şimdi dikkatimi ilginç bir Tiktok akımına çekti: genç, havalı insanlar büyük, pastel renkli bardaklardan içtikleri Haberlar yayınlıyor. Üzerinde “Stanley” yazılıdır. Neden yutturmaca, merak ediyorum.

Quencher Trend: Tiktok kupasının maliyeti bu

Hızlı bir şekilde Google’da arattım ve söz konusu Tiktok Haberlarını “Stanley Quencher” hashtag’i altında buldum. Sahipleri, kamera önünde gururla poz veriyor veya içki kabını kutudan nasıl çıkardıklarını filme alıyor – kutudan çıkarıyor. Bununla birlikte, araştırmam sırasında bir şey gerçekten beni korkuttu: kupa yaklaşık 70 avroya mal oluyor – bence bir termal kupa için gurur verici bir fiyat. Bunda neyin harika olduğunu bilmek ve kupayı almama izin vermek istiyorum. Söndürücü H2.0 akış durumu göndermek. Yaklaşık bir hafta sonra paketi teslim alıp açtığımda şaşırıyorum. Stanley kupası düşündüğümden daha büyük. İçme kabı kapasitesi vardır 1183 mililitre ve bu nedenle sıradan bir termal kupadan çok özellikle tatlı, modern bir kadeh gibi görünüyor. Ancak, aynı zamanda daha küçük bardaklar 400, 567 veya 850 mililitre kapasiteli.

Quencher H2.0 Flowstate kabı, yüzde 90 oranında geri dönüştürülmüş paslanmaz çelikten yapılmıştır. Üretici, geri dönüştürülmüş malzemeler kullanarak ekolojik ayak izinin azaltılmasına katkıda bulunmak istiyor. Bardağın iç kısmında bir geri dönüşüm sembolü görüyorum. Stanley ayrıca çevre dostu paketlemeye ve üretimde yenilenebilir enerji kullanımına kendini adamıştır. Belki yutturmaca nedeni?

Hype için olası nedenler

Tasarımını beğendim – özellikle rengi. Sipariş vermeden önce, birine karar vermekte zorlandım. Geniş bir seçim var: açık krem tonlarından renkli pastel tonlara, koyu gri veya siyaha kadar her şey dahildir. Popüler klasiği seçtim “Pembe Kuvars”, uçuk pembe. Malzemenin dokunuşu hoş. Optik aksamlar mat.

Bardak altta biraz daha dardır – bu nedenle geleneksel bardak tutuculara yerleştirilebilir. Daha yukarıda, fincan daha geniştir. Benim Stanley kupamın da kulpu var – kulpsuz da alabilirsin. Açıklıkta, pipet için sürgü kapaklı bir vidalı kapak vardır. Bu da dev kaptan içmeyi çok keyifli hale getiriyor.

Stanley kupasının tokası.

Bu, Stanley kupasının tıpası.

© Özel

Söndürücü trendi: Stanley kupasını test etme

Stanley kupası pratik testte iyi performans gösterdi. Tek dezavantajı: Tamamen sıkı değil. Pipeti çıkardığımda sürgülü kapaklı deliği kapatıp bardağı ters tuttuğumda damlatıyor. Soğuğa dayanıklılık söz konusu olduğunda, üretici çok fazla söz vermiyor: içecekler on iki saate kadar sıcak veya 16 saate kadar soğuk, bu da onu hareket halindeyken veya açık hava etkinlikleri için ideal hale getiriyor.

Gelecekte de Stanley kupasını kullanmaya devam edeceğim. Özellikle spor salonunda spor yapmak için uygundur. Ancak gurur verici bir 70 Euro karşılığında, bardağın güvenli bir şekilde kapatılacağını ve tereddüt etmeden cebime koyabileceğimi umuyordum – bu nedenle maalesef yalnızca boşken taşınmaya uygun.

Ayrıca ilginizi çekebilir:

Bu makale sözde bağlı kuruluş bağlantıları içerir. Daha fazla bilgi burada mevcuttur.

#Konular