Sosyal tehditler ve askıya alınmış öğretmen, Meloni beklenmedik bir yüz yüze hazır

Abel

New member
Cicciano Almancası Profesör Stefano Agaeo, Meloni'nin kızına sosyal medyada tehditlerden sonra Palazzo Chigi ile teması doğruladı.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 20 Haziran 2025, 08:17

Stefano Agaeo, profilCicciano'nun Almancası Napoli, Başbakan Giorgia'nın kızını tehdit ettikten sonra bir anlaşmazlığın merkezindedir. Kavun sosyal medyada. Davayı takiben askıya alınmış öğretimden. Hikaye, büyük medyanın dikkatini çekti ve Palazzo Chigi'nin doğrudan müdahale etmesine yol açtı. Agaeo, kurumlar tarafından temasa geçtiğini ve böylece bir karşılaştırma için bir parıltı açtığını doğruladı.

Meloni'nin kızına sosyal tehditler için askıya alınan Cicciano Prof Profesör

Stefano Agaeo, Giorgia Meloni'nin kızını Afragola'da öldürülen 14 yaşındaki Martina Carbonaro ile aynı kaderi dilediği sosyal ağlarda bir görev yayınladıktan sonra askıya alındı. Bunu takiben, Nola savcısı Bir soruşturma başladı Tehditler ve nefrete teşvikler de dahil olmak üzere olası suçları değerlendirmek.

Öğretmen daha sonra görevi kaldırdı ve özür diledi, sözlerinin niyetlerini yansıtmadığını açıkladı. Olayların yayılmasından sonra Agaeo, intiharAma derhal kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Sosyal tehditler ve askıya alınmış öğretmen, Meloni beklenmedik bir yüz yüze hazır

Giorgia Meloni'nin kızını sosyal medyada tehdit eden Cicciano Almancası Profesörü Stefano Agaeo, erkek arkadaşı tarafından öldürülen 14 yaşındaki Martina Carbonaro ile aynı kaderi çekmeyi umarak Palazzo Chigi tarafından temasa geçtiğini bildirdi. Öğretmen başbakanla bir toplantı talep etmiş ve Başbakanın isteğini dikkate aldığını doğrular Ve onunla tanışmak için kendisini gösterdi.

“Bana da sordular İletişim kurulacak bir adres. Çok güçlü bir andı, gerçekten beklemiyordum ” Adamı gazeteye ilan etti Nedeni – Özgürlük Kanatları.
Sonra profesör ekledi:

“Mutluyum, onur ve derinden minnettarım. Giorgia Meloni'nin ne kadar meşgul olduğunu biliyorum ve isteğimi görmezden gelmemeyi seçtiği gerçeği onu büyük bir insanlığın bir jesti olarak görüyorum. Bana ne söyleyeceğini bilmiyorum, ama sadece ona gözlerine bakmak ve ona söylemek isterim: YanıldımVe bu hatanın herkes için bir düşünme fırsatı haline gelmesini istiyorum “.