semaver
New member

Almanya Pazar günü birkaç temsilci ile Oscar yarışına gidecek. T-online, Los Angeles'ta ödülden önce adaylarla bir araya geldi.
Oscarlar bu yıl farklı hissediyor. Gala Pazar günü Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleşecek, ancak önceki günlerde ruh hali her zamanki kadar öforik değil. Ocak ayında, yıkıcı yangınlar şehrin tüm kısımlarını moloz ve külde bıraktı. Donald Trump'ın yeniden seçimine göre, siyasi durum gergin.
Oscar'ların kendisiyle, en azından ikincisi çok büyük bir rol oynamayacak, Edward Berger, T-Online'ın ödül töreninden önce ona ne zaman vurduğundan emin. “Bu bir gösteri. Bu bir gösteri. Politika mümkün olduğunca düşüyor. Komik olacak şakalar olacak ve elbette Washington'a uçuyor. Ama eğlencenin bir parçası olarak kalacak.” Dedi.
İlk kez “5 Eylül” yazar Moritz Binder var, en iyi senaryo için altın bir çocuk umuyor. Ancak, bir saç için Akademi Ödüllerini kaçırırdı. Alman filmleri aldığında 42 yaşındaki T-online, “Berlinale'de bir influenza aldığım için yeni seyahat ettim” diyor.
Hollywood'da aday gösterilen Oscar'ın grup fotoğrafı Salı günü çekildiğinde, hala Münih'te Münih'te yataktaydı. Neyse ki, ailesinin güveçleri ve ev ilaçları onu son saniyede ayağa kaldırdı. Ancak: “Bu çok azdı,” dedi Moritz Binder. “Oteldeki smokin hızla demirlemeye getirdim ve zamanında biteceğini umdum.”
Şimdi Los Angeles'ta olabildiği için iki kez minnettardı. Pazar günü ödül için karısını yanına alıyor. Daha sonra Efsanevi Parti'de müzisyen Elton John tarafından Oscar ile veya Oscar olmadan kutlanır. Senarist, “Adaylık fiyattır ve işe yaramazsa biraz hayal kırıklığına uğramıyoruz.”