Tajani, Forza Italia’ya liderlik edeceğini reddediyor: “Berlusconi tek lider”

Abel

New member
“Ben başbakan yardımcısıyım, bakanım, partinin koordinatörüyüm, genel başkan yardımcısıyım, bu bana yeter, tek lider Berlusconi”

İle ilgili Giampiero Casoni Yayınlanan 3 Mayıs 2023

Son birkaç haftadaki söylentiler, art arda seçilen ağır bir hastalık nedeniyle San Raffaele’de hastaneye kaldırılan partinin kurucusuna, ancak Antonio Tajani rekoru bir kez daha düzeltiyor ve Agora’da Forza Italia’nın başına geçeceğini reddediyor: “Berlusconi tek lider”. Meloni hükümetinin dışişleri bakanı, başbakan yardımcısı ve Cav’ın iki numarası mavi olayda bunu yineledi. Milano’dan.

Tajani: “Berlusconi tek lider”

Hatta daha fazlasını yaptı, “benim” diye açıkladı. Milano’daki bu etkinliği şiddetle istiyordum.”. Tajani bunu “Forza Italia’nın Silvio Berlusconi’nin yanındatek lider”: Sonra itme: “‘Liderler’ veya gelecek vadeden liderler yok, ben başbakan yardımcısı ve bakanım, partinin koordinatörü ve başkan yardımcısıyım, Bu yeterli”.

“1994’te bizi zafere götürdü”

Ve eğer yeterince açık değilse, Farnesina’nın sahibi “Berlusconi bizim liderimiz ve ondan sonra gelecek vadeden lider yok” dedi. Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Agora’da bir konuğa bir kez daha açıklık getirmek istedi. Ve Cav hakkında şu yorumu yaptı: “Bizi zafere götüren oydu. ve ayrıca bu hükümet 1994 sezgisinin sonucudur”.