Testte “The Lion’s Den” den Fruping: Meyve tepesinin tadı nasıl?

Ayden

Global Mod
Global Mod
Yiyecek hazırlarken genellikle baharatlarız – ama meyvemizi değil mi? Fruping’in kurucuları bunun değişmesi gerektiğini düşünüyor. bu yıldız önceden DHDL’den meyve soslarını test etti.

Çok şey çok yardımcı olur: Yemek pişirirken bu her zaman benim sloganım olmuştur. Bence köri ve co gibi yemekler. tat lazım Bu yüzden baharatlık rafım tıklım tıklım dolu – ama şu ana kadar koluma sadece meyve yerine tarçın koydum. Genellikle çok deneysel olmama rağmen, genellikle meyveleri çok az baharatlandırırım veya hiç tatlandırmam. Fruping’in üst malzemeleriyle bu durum değişmek üzere: start-up, meyveden daha fazlasını elde etmenin zamanının geldiğini düşünüyor. Yaklaşımlarıyla, iki kurucu şimdi “Aslan İni” nde yarışıyor. Sahibiz üç meyve sosu önceden test edilmiştir.

Bu, DHDL’den Fruping

Florian Hornig ve Marcel Büttner, Sauerland’daki okuldan beri birbirini tanıyan iki en iyi arkadaş olan Fruping’in arkasında. İkili, meyvelerin neden genellikle aynı tada sahip olduğu ve onu baharatlandırmanın neden bu kadar sıra dışı olduğu sorusundan bir türlü akıllarını alamadılar ve başlangıçları için temel fikri geliştirdiler. Bu aynı zamanda Hornig’in birçok baharatı tanıdığı ve çeşitli şekillerde kullanıldığı Meksika gezisinden de ilham aldı. Rheinland’dan daha sonra Köln’e gittik. meyve sosları da üretilecek. Kurucular şimdi geliştirdikleri üç çeşidi Vox şovu “Die Höhle der Löwen”de sunuyorlar. Yapay aromalar veya lezzet arttırıcılar içermezler ve tamamen doğal bir şekilde meyveden en iyi şekilde yararlanmayı amaçlarlar. Verdikleri sözleri tutup tutmadıklarını öğrenmek istedik.

Testte DHDL’den Fruping

taşıma

Kullanımı basittir ve tepesi kelimesi zaten bunu ima eder: üç Fruping baharatı, öncelikle yoğurt, müsli, meyve salatası ve hatta avokado gibi yemeklere eklenmek üzere tasarlanmıştır. Ancak bu, örneğin pişirme sırasında hamura ekleyemeyeceğiniz anlamına gelmez. Çok yönlülüklerini test etmek için üç türü de farklı şekilde kullandık. Kullanımı çok kolaydır: yemeğe istediğiniz miktarda baharat ekleyin ve bitirdiniz. Ve zaten tat, ek baharatlar olmadan daha yoğun ve heyecan verici olmalıdır.

Karışımlar zaten paketlenmiş ve saygın bir izlenim bırakıyor. Ancak denemeden önce ilk leke gelir: kutuyu açmak o kadar kolay değildir. Masif kartondan yapılmış olduğu anlaşılan ve bu nedenle diğerlerinden daha sürdürülebilir olan (artı nokta!) ambalaj, zarar görmeden elle açılamaz. Ayrıca, zorlamaya çalışırsam içeriğin devrileceğinden endişelendim. Bu yüzden kapağı çıkarmak için bir bıçağa ihtiyacım vardı – ki bu biraz beceriksiz çıktı. Ancak ilk zorluklardan sonra testler başlayabilir.

tat

Şimdiye kadar, DHDL’den Fruping üç çeşitte mevcuttur: Koyu Hindistan Cevizi, Tatlı Ebegümeci ve Limonlu Biber. Bu nedenle aromaların olası kullanımları ve çeşitleri oldukça geniştir. Tüm çeşitleri denedik ve baharatları farklı yemeklerde sos ve içerik olarak test ettik.

Koyu Hindistan Cevizi

Birincisi çeşitlilikti Koyu Hindistan Cevizi senin sıran. İki kurucuya göre özellikle muz, elma, çilek, portakal veya armutla kombinlenmeye uygundur. Karışım, bir kakao kabuğunda hindistancevizi pulları ve tarçın ve karanfil ile rafine edilmiş öğütülmüş hurma içerir. Çok aromatik ve biraz da Noel havasında tatlı bir karışım. Muz ve elma ile yulaf ezmeli lapamın bir tepesi olarak, harika görünüyor ve oldukça basit bir yemek karmaşıklığı veriyor. Kahvaltıya daha fazla aroma ve bambaşka bir nota vermek için baharattan fazlasına ihtiyacınız yok. Fruping verimlidir: özel bir tat için tepeleme olarak bir çorba kaşığı yeterlidir.

Ve sevgili muz ekmeğimin bir bileşeni olarak, Fruping’den Dark Coconut da çok iyi. Her zamanki tarifime karışımdan üç yemek kaşığı ekledim ve sonunda daha da belirgin, daha ince bir tat elde ettim. Benim için karışım biraz daha aromatik ve yoğun olmalı. Ancak yeni, daha heyecan verici bir aroma için kesinlikle uygundur. Ve hatta doğrudan kutudan atıştırmak için. Doğal ve uyumlu bir tada sahiptir ve çok tatlı değildir.

tatlı ebegümeci

Saf atıştırma ise bir sonraki çeşit için önerilmez: tatlı ebegümeci adından da anlaşılacağı gibi aynı zamanda tatlı bir karışımdır. Süper gıda ebegümeci, hindistancevizi pulları ve öğütülmüş hurmaların kombinasyonu da biraz ekşidir ve bu nedenle saf keyif için daha az uygundur, ancak çeşitli tatlar nedeniyle çeşnilendirmek için harikadır. Kesinlikle Dark Coconut varyantından biraz daha sıra dışı ama aynı zamanda daha fazla tazelik ve daha az kış aroması getiriyor. Karışım şeftali, ahududu, çilek, muz ve hatta armut için tavsiye edilir ve aslında bu tatlarla çok iyi gider. Müsli üzerine bir sos olarak özellikle lezzetlidir ve oldukça monoton bir kahvaltıya daha fazla baharat katar.

DHDL'den Fruping tarafından Sweet Hibiscus'un Test Edilmesi

Fruping’den Tatlı Ebegümeci aynı zamanda tatlı ve taze olduğu için müsli üzerine mükemmel bir şekilde uyar

© yıldız

Limonlu Biber

Fruping’in üçüncü çeşidi hakkında diğer ikisine kıyasla daha şüpheciydim: Biber, deniz tuzu ve limon kabuğu rendesi kombinasyonu meyveler için gerçekten iyi mi? Avokado, salatalık, kavun, hindistancevizi, ananas ve yanlarında biraz elma önerilir. Limonlu Biber mevsime Kesinlikle en sıradışı, ama muhtemelen en heyecan verici olanı, bu benim ilk düşüncem. Ve doğru olduğu ortaya çıktı: Bu baharat karışımı, yemeğe en fazla heyecanı getiriyor. Tamamen yeni bir tat yaratmak ve çok aromatik olmayan meyvelerden gerçekten çok şey elde etmek için karışımdan sadece biraz alır. Karışımın tatları tavsiye edilen çeşitlerle çok güzel uyum sağlıyor, özellikle avokado ve salatalıkta çok lezzetli oluyor. Ayrıca karidesleri tatlandırmak için limon biberi de kullanıyorum, örneğin deniz ürünleri de bir çeşit “meyve”dir. Benim için en heyecan verici olan ve günlük hayatta diğer yemekler için de çok iyi kullanılabilecek çeşitlilik.

Testte DHDL'den Fruping'den Limonlu Biber

Meyveli Limon Biber harika aromatiktir ve avokado ve benzerlerinden çok daha fazla tat alır

© yıldız

Sonuç

Okudunuz: Üç Fruping çeşidi de tat testinden kesinlikle geçmiştir. Baharat karışımı dışında başka bir baharata gerek olmadığı için kullanımı kolaydır. Ayrıca ekonomiktirler, doğal bir aromaya sahiptirler ve kesinlikle adil bir fiyat-performans oranına sahiptirler. Baharat rafımı zenginleştirin her üç çeşit ve bu arada onları kullanmayı gerçekten seviyorum: Kahvaltıda müsli veya yulaf lapasını tatlı bir şeyle rafine etmeyi dört gözle bekliyorum, yumurta ve avokado ekmeğim limonlu biberle daha da lezzetli ve sıra dışı hale geldi. Olası kullanımlar bu nedenle büyüktür. Meyvelerimizi neden daha önce tatlandırmadık? Muhtemelen alışkanlıktan. Kesinlikle tavsiye edilir.

Ancak bu derecelendirme kelimenin tam anlamıyla bir zevk meselesi olduğundan, Fruping’in iki kurucusunun yatırımcıların beğenisini karşılayıp karşılamayacağını zaman gösterecek. Şirket hisselerinin yüzde 20’si için 70 bin euro isteniyor. Bu akşam saat 20:15’ten itibaren aslanın ısırıp ısırmayacağını Vox’ta görebilirsiniz.

Ayrıca ilginizi çekebilir:

Bu makale sözde bağlı kuruluş bağlantıları içerir. Daha fazla bilgi burada mevcuttur.

#Konular