Ünlü oyuncu genç yaşında ölen oğlu hakkında birinci sefer konuştu: Bana gönderdiği son iletide…

Beykozlu

New member
SON BİLDİRİ
Oğlunda rastgele bir depresyon belirtisi görmediğini belirten oyuncu “Bana yolladığı son bildiride “seni seviyorum baba” diye yazmıştı” dedi.

GENCECİK EŞİNİ DE GERİDE BIRAKTI
Rezervuar Köpekleri (Reservoir Dogs) isimli sinema başta olmak üzere oynadığı üretimlerle sinemaseverlerin hafızalarına kazınan Michael Madsen’in 26 yaşındaki oğlu Hudson Lee Madsen birkaç gün evvel cansız bir biçimde bulundu. Başından silahla vurulmuş olarak bulunan Hudson Madsen’in mevti “şüpheli intihar” olarak belirtildi. Gencecik yaşında, kendisi üzere gencecik eşini ve ailesini gözü yaşlı bırakarak bu dünyadan ayrıldı Hudson Madsen.

VEFATINDAN BİRKAÇ GÜN EVVEL KONUŞMUŞ
ABD ordusunda vazife yapan ve bir süre Afganistan’da bulunan Hudson Lee Madsen’in babası, ünlü oyuncu Michael Madsen büyük kaybının akabinde birinci sefer konuştu. Madsen beş çocuğundan biri olan Hudson’ın intiharının kendisini şoke ettiğini söylemiş oldu. Oğluyla, hayata veda etmeden birkaç gün evvel konuştuğunu anlatan Michael Madsen “Bana keyifli olduğunu söylemişti. Ondan bana gelen son bildiri da “Seni seviyorum baba” oldu” dedi.

‘NELER OLDUĞUNU ANLAYAMIYORUM’
Los Angeles Times’a konuşan Michael Madsen, oğlunda rastgele bir depresyon belirtisi görmediğini anlattı. Usta oyuncu “Bu epeyce trajik ve hayli üzücü. Yalnızca bu olup bitenlerde bir mantık bulmaya ve neler olduğunu anlamaya çalışıyorum. Biroldukca insan üzere birtakım maddi zorluklar yaşıyordu fakat bir ailesi olmasını da istiyordu. Geleceğine bakıyordu. Bu yüzden bu olup bitenler akıllara sakinlik verici. Neler olduğunu anlayamıyorum” diye konuştu.

Madsen oğluyla ilgili bir çarpıcı gerçeği de anlattı. ABD ordusunda vazife yapan Hudson Madsen’ın, terapiye katılmak istediği için güzel karşılanmadığını ve tahminen de bu yüzden ruhsal meseleleri için yardım almayı istemediğini belirtti.

?

‘ŞÜPHELİ İNTİHAR’
Madsen’in oğlu Hudson’ın cansız vücudu eşi Carlie Madsen birlikte yaşadığı Hawai’nin Oahu adasındai meskeninde bulundu. Hudson Lee Madsen, başından vurulmuş olarak bulundu. Olay yerinde inceleme yapan polis durumu “şüpheli intihar” olarak nitelendirdi.

AFGANİSTAN’DA MİSYON YAPMIŞ
Michael Madsen’ın beş çocuğundan biri olan Hudson Madsen, eşi Carlie ile bir arada Hawai’de yaşıyordu. Genç yaşta hayatını kaybeden Hudson Madsen’ın Facebook paylaşımlarına nazaran genç adam ABD ordusunda hizmette bulunduğu sırada bir süre Afganistan’da bulunmuştu.

Hudson Madsen, Oscar ödüllü direktör Quentin Tarantino’nun da vaftiz oğluydu. Hudson’ın babası Michael Madsen ile Tarantino, ortalarında Rezervuar Köpekleri ve Kill Bill serisinin de bulunduğu biroldukça sinemada bir arada çalışmıştı.

?

BEŞ ÇOCUK BABASI
64 yaşındaki Michael Madsen’ın, oyuncu DeAnna Madsen ile evliliğinden Hudson haricinde 25 yaşında Calvin, 16 yaşında Luke isminde iki oğlu daha bulunuyor. Madsen, eski eşi Jeannine Bisignano’dan da 31 yaşında Christian ve 27 yaşında Max isminde çocukları da bulunuyor.