“Vax yok ama hayal kırıklığına uğramış eski bir askerim”

Abel

New member
Massa’da Giuseppe Conte’ye saldıran Giulio Milani’nin eski başbakanın suratına attığı “pedagojik bir tokat”tı.

İle ilgili Ilaria Minucci Yayınlanan 5 Mayıs 2023

L’Giuseppe Conte’nin saldırganıMassa’da düzenlenen bir seçim etkinliği sırasında yüzüne darbe alan , eylemin ciddiyetini azaltmaya yönelik bazı açıklamalar yaptı. olarak tanımlanan adam, Julius Milanitarafından temasa geçildi Adnkronos.

Massa’da Giuseppe Conte yüzüne darbe aldı, saldırgan şöyle konuştu: “Pedagojik tokat”

5 Mayıs Cuma günü öğleden sonra eski başbakanın yüzüne vuran adam Joseph Conte Massa’da yapılan hareketi en aza indirdi. Haber ajansı ile temasa geçti AdnkronosAslında, Julius Milani gürledi: “Ne sganassone! Pedagojik bir tokattı. Eski bir M5S seçmeni, hayal kırıklığına uğramış eski bir militan ve eski bir liste temsilcisi olarak…”.

Facebook sayfasında kendisini CLN (Ulusal Kurtuluş Komitesi) Basın Bürosu Başkanı olarak tanımlayan Milani, yürütülen eylemin ciddiyetini küçültmeyi amaçlayan çizgide devam ederek saldırıyı inatla yalanladı. “Ben Conte’ye saldırmadım., Mümkün olduğu kadar az güç kullandım. Benimki, ona ahlaki aşağılamamı bildirmek için bir okşamaydı. Benimki ve milyonlarca insan” dedi.

“Vax yok ama hayal kırıklığına uğramış eski bir askerim”

Pentastellato liderine yönelik bu kadar küçümsemenin nedeni sorulduğunda, Milan’ın yanıtı gecikmedi. “Çünkü o seçmene ihanet etti koltuk alabilmek için herkesle anlaşmalar yapması ve Draghi hükümetini destekleyerek İtalya’yı savaşın içine çekmesi nedeniyle. Pandemi sırasında hükümetinin aldığı anayasaya aykırı önlemlerden bahsetmiyorum bile. O ve Speranza kusurlu bir salgın suçlamasıyla yargılanıyorlar. Kendimize benden çok onu sormalıyız ”, diye ısrar etti Conte’nin saldırganı.

Son olarak, Conte’nin kendisine karşı olası bir şikayetiyle ilgili olarak adam şu gözlemde bulundu: “Bu durumda mahkemede nedenlerimi açıklayacağım. ONLAR gazeteler benim vax olmadığımı manşet ediyor, ama ben bir yayıncıyım, bir yayınevi işletiyorum, ben bir entelektüelim. Tekrar ediyorum: benimki biriydi tokat pedagojik. Şiddeti Dpcm’si ile yaptı” dedi.