Yıldızlar Gala'da Cry Machine Uçuş Kurbanları 5342

Beykozlu

New member

“Bunu asla unutmayacağım”

Artistik paten yıldızları Gala'da gözyaşları içinde patlak veriyor

04.03.2025 – 12:32 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika.

5342 uçuşu yaklaşık bir ay önce Washington'da düştü. Ayrıca, bir galanın şu anda gerçekleştiği artistik patinaj yıldızları da vardı.

Ocak ayında, ABD başkenti Washington'daki bir uçak kazasında birkaç buz patencisi düştü. Şimdi Capital One Arena'daki buz pateni topluluğunun 28 kurbanının onuruna bir gala vardı. Washington'da ölü artistik patinaj yıldızlarını usulüne uygun olarak benimsemek için 15.000 seyirci vardı. Gözyaşları birkaç kez aktı ve “New York Times” ın bildirdiği gibi dokunaklı anlar vardı.

video | Uçak kazası artistik patinaj dünyasını karşılıyor

Kaynak: T-online

“Buz Mirası” etkinliğinin performansının sonunda Maxim Naumov battı ve ağladı. 13 yaşındaki Isabella Aparicio da seyirciyi büyüledi. Babası Luciano ve kardeşi Franco çökmüş makinede. Aparicio, üzerinde piyano çalan babasının eski bir hoparlör kaydına bir performans sundu. Daha sonra da dizlerinin üzerine çıktı ve gözyaşları ağlarken yüzünü ellerine gömdü.

Spor performansına ek olarak, odak da zihinsel yöndeydi. Örneğin, 1984'te Olimpiyat Şampiyonu Scott Hamilton, mevcut olanlarla dua etti ve şöyle açıkladı: “Sadece buraya dua etmek zorunda kaldım çünkü kederle çok ezildim.”

Aynı zamanda sitede olan Olimpiyat katılımcısı Ashley Cain, ölen takım arkadaşları hakkında şunları söyledi: “Buzun üzerinde her durduğumda, seni düşünüyorum ve senin için koşuyorum. Seninle son anlarımdan biri, eğlenmek ve buzda dans etmen ve bize kim olduklarını göstermek için duvarlarını düşürmesinizdi. Bunu asla unutmayacağım.”

Buna ek olarak, odak da yaslı olanların mali desteğiydi. Seyirciler giriş bileti başına yaklaşık 28 dolar ödedi ve NBC Sports da etkinliği televizyonda canlı yayınladı. Toplamda 2,5 milyon dolardan fazla bir araya geldi. Para, aile üyelerine ve ölülerin akrabalarına fayda sağlamaktır ve diğer şeylerin yanı sıra terapi tekliflerine yatırım yapmaktır.