Zangrillo, Berlusconi’nin durumu hakkında konuştu: “Sakinim”

Abel

New member
Alberto Zangrillo Milano’da San Raffaele’ye girdi ve Berlusconi’nin durumu hakkında konuştu: “Ben sakinim”

İle ilgili Giampiero Casoni Yayınlanan 8 Nisan 2023

Alberto Zangrillo San Raffaele’ye giriyor ve Silvio Berlusconi’nin durumu hakkında konuşuyor, ancak “bilgi amaçlı röntgenciliğe” teslim olmadan, basitçe şöyle diyor: “Ben sakinim”. Özel doktorunun sözleri Forza Italia’nın lideri ve yoğun bakım şefi, son günlerde medyaya ve hastalığa yakalanmış toplumsal yeniden yapılanmalara karşı yaşadığı patlamaya karşı bir hareket yapmak istiyor gibi görünüyor. mavi senatör ve eski başbakan.

Zangrillo, Berlusconi için: “Sakinim”

Zangrillo gazetecilere şunları söyledi: “Öncelikle sakin olduğum açık. çünkü elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz”. Ve yine, onun ikili rolünü açıklığa kavuştururken, gerçekten de yeniden onaylayarak: “Ve ben dinginim çünkü Önümde benim için harika bir arkadaş olan bir hastam var.“. Alberto Zangrillo, Silvio Berlusconi’nin Milano’da tedavi gördüğü San Raffaele’nin yoğun bakım ünitesinden sorumlu. Forza Italia liderinin kişisel doktoru.

Yeniden yapılanma konusunda gazetecilerle patlama

Daha birkaç saat önce Profesör Zangrillo, Berlusconi’nin koşullarına ilişkin varsayımlar üzerine çok sert bir patlama yaşadı: “Boktan konuşmayı seven çok insan var”, doktor Olgettina’da 24 saatten fazla görev yapan gazetecilere kuvvet liderinin hastaneye kaldırılması hakkında bilgi toplamalarını söyledi. Ve tartışmalı ve acı bir yorumda: “Bunun hakkında konuşun Twitter’da, sosyal ağlarda ve Corriere e Repubblica’da bulunanlarla internette hakkında hiçbir şey bilmedikleri şeyler hakkında tartışıyorlar.”