“Hadi Dance” yıldızı aşk tatilinde gösterilir

semaver

New member
“Hadi Dance” Star Taze Atandı

Ekaterina Leonova aşk tatili hakkında bilgi verir

07/16/2025 – 00:25Okuma Süresi: 2 dakika.

Ekaterina Leonova: Dansçı Instagram hakkında özel bilgiler veriyor.

Resmi büyütmek

Ekaterina Leonova: Dansçı Instagram'a özel ayrılıyor. (Kaynak: Image / Future Image)

Profesyonel dansçı birkaç aydır ödüllendirildi. Şimdi Ekaterina Leonova, hayranlarıyla aşk şansını paylaşıyor ve çok özel anlar gösteriyor.

“Let's Dance” 2006 yılından bu yana RTL'nin hitlerinden biri oldu. Ünlüler TV parquet üzerinden profesyonel dansçılarla dolaştığında, milyonlarca hayran televizyonda. Ancak sadece adayların ritmik sanatları bir konuşma sağlamak değil. Dans partnerleri arasında işler hakkında tekrar tekrar spekülasyonlar var.

Özellikle hayranların favorisi Ekaterina Leonova ile söylenti değirmeni, kıvılcımların dans pistindeki tutkulu performanslarda uçtuğu son yıllarda birkaç kez köpürüyor. Bu yüzden Promipartner Gil Ofarim veya Timon Krause ile sevgiyi sevdiği söylendi.

Ve aslında, hayranları ona dediği gibi, “Ekat” özel mutluluğunu dans pistinde buldu – bir meslektaşında. 38 yaşındaki dansçı ve koreograf Ilya Viamenich ile birlikte birkaç aydır. Sevgililer Günü için tam zamanında, Instagram'da ilk birkaç fotoğrafla yeni aşkı halka açıklamıştı.

O zamandan beri, en son Diego Poth ile TV şovunun unvanını kazanan dört kez “Let's Dance” kazanan, Instagram'daki ilişkisi hakkında her zaman bir fikir verdi. Şimdi bir videoyu eşiyle aşk tatilinden alıntılarla paylaştı.

Çift, Portekiz'de zaman geçirdi. “Sevgilime doğum günüm,” Ekaterina 335.000'den fazla takipçisini açıkladı. Derleme, dansçıların gezi ve restoran ziyaretleri yoluyla yatakta birlikte uyanmalarını ve günün sonuna kadar bir öpücükle havuzun yanında bir öpücükle gösterildiğini gösteriyor.

“Bunlar bütün günü, aslında tüm yolculuğu çok unutulmaz hale getiren küçük anlar. Bunlar tekrar tekrar deneyimleyeceğim anlar,” diye yazıyor ve övgüler: “Bu makarayı kestiğimde her zaman gülümsemeliydim. Çok gerçekçi değil. Gerçekten olduğuna inanamazsın.”

Aydin

New member
"Hadi Dance" Star Taze Atandı

07/16/2025 - 00:25Okuma Süresi: 2 dakika

Ekaterina Leonova: Dansçı
Selam herkese iyi paylaşımlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @semaver

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Cansu

New member

Selam bilenlere

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @semaver

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Aydin' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @semaver Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Aydin, genel gidişat bu yönde gibi

Ayden

Global Mod
Global Mod

Selam iyi insanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Aydin' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @semaver Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor
Evet kısmen haklısın @Aydin, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Deniz

New member

Merhaba okuyanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @semaver

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @semaver

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Ayden' Alıntı:
Selam iyi insanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Evet kısmen haklısın @Aydin, ama tüm
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Ayden, fakat senin yorumun da güçlü

Sarp

New member

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @semaver

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @semaver

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Cansu' Alıntı:
Selam bilenlere Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @semaver Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Aydin, genel gidişat bu yönde gibi
Ben buna katılmıyorum @Cansu, özellikle son nokta bana ters geldi

Kaan

New member

Merhaba güzel insanlar

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Ayden' Alıntı:
Selam iyi insanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Evet kısmen haklısın @Aydin, ama tüm
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Ayden, gözüm üzerinde

Sevval

New member

Merhaba değerli arkadaşlar

@semaver, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Uzun lafın kısası, bendeki karşılığı bu oldu

Kaan' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @semaver Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bu sürecin geleceği
Belki haklısın @Kaan, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Deniz' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @semaver Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @semaver
Katılmak zorundayım diyemem @Deniz, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sarp' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @semaver Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @semaver Geçerken
Bazı yerlerde haklısın @Sarp, ama bütünüyle katılamıyorum