Jamie Oliver Tefal'dan tava kızartıyor: Gerçekten o kadar iyi mi?

Ayden

Global Mod
Global Mod
test
En çok satanlardan biri, ama Jamie-Oliver Pan gerçekten çok iyi mi?

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Amazon, Otto veya diğer platformlarda: Jamie Oliver'ın kızartma tavası en çok satanlardan biridir. Yazarımızın da onu var. Ve satın almanın değerli olup olmadığını ortaya koyuyor.

Bazıları için yemek pişirmek bir bilim, başkaları için bir hobi, diğerleri için gerçek bir tutku ve hatta bir iştir. Benim için, en iyi ihtimalle çok fazla fırfır gerektirmeyen günlük bir konudur. Çok olağandışı olmaması iyi olmalı (böylece altı yıllık oğlum ve arkadaşım: içeride yemek istiyorum) ve telaşlı günlük yaşamda mümkün olduğunca karmaşık olmamalı. Özellikle önemli: doğru ekipman. Listenin üstünde iyi bir tava var.

KÖCH: İç ve Uzman: Bir Laiin ve Hobby Cook olarak tartışmayı seviyorum: Hiçbir şeyin uyarlanması ve aylarca tasarruf etmemeliyim. ANGOSSEUS: İçeride, şimdi havaya yırtacağım (Pun'a dikkat edin), ama hem biftek hem de krep veya kızarmış yumurta bir tavada kızartıyorum. Şimdiye kadar her zaman iyi tadı.

23 Mart 2025.11: 28

Küçük Pfannekunde
Kaplamalı, döküm veya paslanmaz çelikten yapılmış: Hangi tava size en uygun?

O zaman iki yıl önce Jamie Oliver tarafından Pan Bir pazarlık fiyatıyla keşfettim, sadece grev yapmak zorunda kaldım. Aslında, asla gereksiz yere çevrimiçi satın almam. Ama Mäser tarafından yerli (ama zaten çok eski alüminyum) tavamın çok sayıda çizilmesine sahip ve ahşap veya silikon güçlere rağmen-hiçbir şey hazırlanmayacak. Yani yeni bir şey geliyordu. Daha uzun süren ve eski modelimden daha hızlı ısınan bir şey. Ve incelemeler aslında kendileri için konuştu (Amazon'da 12.000'den fazla yorumdan en az 4,6 yıldız).

Sonuç: Tefal'dan Jamie-Oliver Pan

Çünkü: Bulaşık makinesine dayanıklı indüksiyon için tasarlanmıştır, “uzun ömürlü bir anti-teminatlı kaplama” ve bir termal sinyal teknolojisine sahip olmalıdır. İki yıllık düzenli kullanımdan sonra şunu yazabilirim: Satın alma işleminden pişman değilim. Bilinen isimlerle kör olmasına izin vermiyorum. Ancak: Bir resim almak için birçok şekilde denemeyi seviyorum. Ve bu durumda iyi gitti.

28 santimetre çapında olan tava, o zaman bana yaklaşık 40 Euro'ya mal oldu (bir UA var Amazon,, Otto veya Kara), çabucak ısınır. Sıcaklık ekranı aslında gerekli değildir, ancak güzel bir ektir. Isı da uzun sürer ve tavanın ne zaman soğuduğunu hızlı bir şekilde görebilirsiniz. Sap elinde iyi yatar, tava stabildir ve fırında kendini deforme etmez. Krep, kızarmış yumurta veya biftek gibi yiyecekler kızartmadan iyice kızarır. İki yıllık düzenli kullanımdan sonra, sağlık için zararlı olabilecek çizikler, yanıklar ve müstakil parçacıklar yoktur.

12 Ekim 2023.13: 15

Dökme demir tavası sadece optimum bakım ile dayanıklı hale gelir

uzun ömür
Yanma Sanatı: Dökme Demir Tavaları Doğru Bir

Buna ek olarak, önceki tavalarımdan biraz daha zorsa, Jamie-Oliver Pan'ın temizlenmesi çok kolaydır. Onları sifonun yumuşak tarafı ile sıcak su altında temizlemek yeterlidir. Ama aynı zamanda bulaşık makinesine kolayca yerleştirilebilir. Bunları günlük yaşamda birçok yemek için kullanabilmem, hem fırında hem de daha sonra bulaşık makinesinde barındırılabilecekleri ve sürdürülebilirlik açısından uzun süre kullanılabilecekleri ve çok yönlü varlıklara mal olmayacakları önemlidir. Bütün bunlar kesinlikle tavayı yerine getirir. (Daha yaşlı ve başka bir şey olsa da) ile karşılaştırıldığında Mäser'den PanDaha önce mutfak dolabımda yer bulan yarışı kazandı.

Ayrıca ilgileniyor olabilir:

Karşılaştırma için: MasterPro'dan tava tava

Bununla birlikte, iyi bilinen kızartma tavası, birçok tanıdık ve kolej: canlı tartışmalara müdahale ettiği ve elbette mutfak dolabında diğer boyutlarda alternatiflere ihtiyacım vardı, ayrıca birkaç ay önce sık sık tavsiye ettim Masterpro'dan model ile. Ayrıca yapışmaz ve aynı zamanda bir termospot ile sağlanmıştır. Maliyet: Yaklaşık. 28 centimetre varyantı için 40 Euro, yani popüler Jamie-Oliver Pan (sunulan) kadar pahalı. Pozitif: Sap ısınmaz ve tava genel olarak biraz daha hafiftir. Ancak, biraz daha temizlenebilir ve biraz daha fırçalamanız gerekir. Ancak hızlı bir şekilde ısınır, sıcaklığı uzun sürer ve hiçbir şey yapışmaz.

Bu nedenle, uygun teklifler beklemek istemiyorsanız, daha ucuz, daha az iyi bilinen, ancak benzer şekilde iyi alternatiflere sahip olabilirsiniz. Jamie-Oliver Pan eklemek. MasterPro modeli de çok yönlü ve temizlenmesi kolay olduğu için günlük kullanım için de uygundur. Laiin perspektifinden çok az şikayet etmek.

Bununla birlikte, günlük hayatım için, Jamie-Oliver Pan da benim favorimle karşılaştırıldığında iyi bir seçimdir ve bana sorarsanız cevaplıyorum: Bir şeyin yanmasına izin vermezsiniz, Ergo: Fiyat-performans oranı doğru. (Ama onu orijinal fiyattan satın alıp almayacağım farklı bir şey.) Şu anda ilgilenen herkes, kavururken ne düşünmeniz gerektiği ve günlük yaşamda kızartma ve yemek pişirirken ne yaptığım için ne yaptığım için uygun olduğu herkes meslektaşımın panelinde iyi tavsiye edilir.

Daha az hırslı yemek için: İçeride: “Köpek tavada deli” ya da “bir leylek beni kızartın, sadece bir mutfak cihazı”, önerilen tavalar da kesinlikle işlerini yapıyor. Henüz yemek masasında herhangi bir semptom fark etmedim.

*Bu makale, çevrimiçi mağazalardaki ürünlere bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Bir kullanıcı üzerine tıklar ve bir şey satın alırsa, yayıncı üreticiden değil, satıcıdan bir komisyon alır. Tabii ki, bir ürün satın aldığınız ve ne zaman size bağlıdır.