Mükemmel Tadıyla Lahmacun Börek Dışardan Yemek İstemeyeceksiniz

Bakec

New member
Mükemmel Tadıyla Lahmacun Börek Dışardan Yemek İstemeyeceksiniz Tanımı İçin Materyaller

• 2 tane yufka
  • 1 ufak çay bardağı süt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yumurta
  • 250 gram kadar kıyma
  • 1 kabuğu soyulmuş domates
  • 1 büyük soğan
  • 4 yeşil biber
  • 1 kapya
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çorba kaşığı salça acı biber salçası kulandım
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • Yarım tatlı kaşığı karabiber
  • Yarım tatlı kaşığı pulbiber
Mükemmel Tadıyla Lahmacun Börek Dışardan Yemek İstemeyeceksiniz Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

1. Evvel bütün malzemeyi doğruyoruz ben blendırda fazlaca çekmedilk evvel soğanla domatesi daha sonra sarımsak biberleri bir iki cins çektim daha hoş oldu dileyen yalnızca doğrayıp yapabilir.
  2. daha sonra kıymanın içine tüm malzemeyi ek ettim hoş yoğurdum harcımız artık yufkalarımız kenarlarını keselim tepsiye nazaran sosumuzu çırpalım.
  3. Yağlı kağıt serili tepsiye 1 yufkayı yayalım üzerine sos bol sürelim kenarlardan kestiğimiz yufkaları yayalım üzerine tekrar son öteki yufkayıda yayalım.
  4. Kalan sosu sürelim ve harcımızı hoş yayalım üzerine 170 derece fırında pişirelim altı kızarınca birazda üsten pişirelim 5 dk kadar.
  5. daha sonra dilerseniz kare kesin o denli servis edelim isterseniz rulo sarıp o denli ben sıcakken sardım sorun olmadı deneyecek olanlara afiyet olsun not yumuşak olmasın derseniz fırından çıkınca pak bir bez örtün biraz soğuyunca sarın.
Mükemmel Tadıyla Lahmacun Börek Dışardan Yemek İstemeyeceksiniz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı