Referandum, Giorgia Meloni oy kullanacak mı? Yanıtı tartışmayı ortaya çıkarıyor

Abel

New member
Giorgia Meloni'nin referandum hakkındaki sözleri, konsültasyondan birkaç gün sonra partiler ve yorumcular arasındaki tartışmaları ve bölümleri açtı.

İle ilgili
Erika Malandra

Yayınladı 2 Haziran 2025, 13:47

2 Haziran, Cumhuriyet Günü. Yüksek üniformalı geçit törenleri ve üniformalar arasındaki emperyal deliklere, Giorgia Meloni Gazetecilerle bir an durur. Ve cevap veriyor. 8 ve 9 Haziran'da ne yapacağına dair soruya referandumPremier açık: “Oy vereceğim, kartı geri çekmiyorum. Bu seçeneklerden biri.” Hepsi bu.

Giorgia Meloni ve Referandum: Siyasi tartışmayı yeniden canlandıran bir seçim

Premier'in altı ve yarım ifadesi Giorgia Meloni üzerinde referandumTartışmayı ateşe vermek için yeterliydiler. Demokrat Parti bunu iyi almıyor. Dario Parrini kelimeler olmadan saldırıyor: “İtalyanlarla dalga geçmek zorunda değil.” Senatör için, kartı toplamadan koltuğa gitmek evde kalmak gibidir. Gerçekten de daha kötüsü: “Bu maskeli bir sabotaj.” Ve geri dönüyor: “Bir başbakan yaparsa, bu kurumsal bir aldatma.” Sert tonlar, neredeyse bıkkın. Ama tek kişi bu değil.

Giorgia Meloni ve Referandum, Tartışma Başlıyor: Liderlerin Sözleri

Angelo Bonelli (AVS) etrafımıza dönmüyor: “Şimdi Sabotioners listesi tamamlandı.” bildirildiği gibi tgcom24, Önce Rusça, sonra bakanlar, şimdi Giorgia Meloni. Ona göre, prömiyer, kelimelerle savaşmak istediğini söyleyen aynı çekimser, çekimserliğin arkasına saklanıyor. Ve suçlama ağır: “Korkuyorlar. referandum ulaşılabilir. “

Sonra Conte geliyor. Lunge kişiseldir. Ve doğrudan sosyal medyaya geliyor. “Şaşırtıcı değil. Ama öfkeli.” M5'lerin lideri için, tam olarak 2 Haziran'da kadınlara genişleyen demokrasi ve oylamanın bir sembolü olan Hükümet Başkanı, anketleri terk etmek için bir davet olarak ses çıkarmayı seçiyor. “Otuz yıllık siyasette işçiler için hiçbir şey yapmadı. Şimdi onları burada bırakıyor.”

İklim gerginleşir. Ve oylamada hala bir hafta eksik. Bir yandan skandalda bağıranlar, diğer yandan seçim özgürlüğünü savunanlar var.