TV uzmanı Didi Hamann, Bayern'in personel sorunlarından bahsediyor

Beykozlu

New member
Bayern'in personel planlamasında TV uzmanı

Hamann: Yeni bir yedek olarak dünya standartlarında kaleci

07/18/2025 – 9:47Okuma Süresi: 2 dakika.

Paris Saint -Germain - Bayern Münih

Resmi büyütmek

Gianluigi Donnarumma: Kalecinin 2026 yılına kadar PSG ile bir sözleşmesi var. (Kaynak: Mike Stewart/AP/DPA/DPA resimleri)

FC Bayern'de birçok personel sorunu hala açık. Yeni eklemeler söz konusu olduğunda, Bayern zor zamanlar geçiriyor. Bu da eleştirel bir gözlemci tarafından fark edildi.

Didi Hamann Uli Hoeneß hakkındaki açık ifadeleriyle konuşuyordu (bunun hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz). Şimdi eski uluslararası Sky'ı takip ediyor ve FC Bayern'in personel planlaması hakkındaki görüşlerini ifade ediyor.

TV uzmanı ayrıca kaleci pozisyonuna bir göz atar ve Manuel Neuer (2026 Yaz Sonu): Gianluigi Donnarumma'nın yerine birinci sınıf bir kaleci konuşmaya getirir. Hamann: “Gelecek yıl hedefi devralacak olan Jonas Urbig olsun, bu konuda şüphelerim var.” Hamann'ın Argümanı: Donnarumma gelecek yıl ve Bayern'in hala “beş veya altı yıl dinlendiği” bir yaşta ücretsizdir. Donnarumma önümüzdeki yıl Şubat ayında 27 olacak. Bununla birlikte, Neuer'in 2026'da FC Bayern'den ayrılıp ayrılmayacağı hala belirsiz.

Luis Díaz'ın FC Liverpool'dan olası yükümlülüğü Hamann'ı eleştirel görüyor. “Şimdi dört ya da beş yıl boyunca sezon başına 50 oyun oynayan ve aynı zamanda bir sorun olan bu uzun uçuşları eve götüren 28 yaşındaki bir Güney Amerikalı olan bir Luis Díaz'ı almak için. Sözleşmenin bitiminden sonra 32 yaşında olacağı için satış değeri sıfır.

Ve Nick Woltemade'den olası bir transfer bile FC Bayern çok para ödüyorsa Didi Hamann'ın yanlış olduğunu düşünüyor. 2024 yazında Werder Bremen, Werder Bremen'den VFB Stuttgart'a geçti, bu yüzden “70 milyon ödemek”, Hamann saçma olduğunu düşünüyor. “Katılmamalısın.” O zaman bir bilgelik Mike veya Lennart Karl'ın oynamasına izin vermelisiniz. Hamann, “Bu yüzden benim hislerim Woltemade'nin Münih'e gelmemesi.” Dedi.

Kaan

New member

07/18/2025 - 9:47Okuma Süresi: 2 dakika
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Beykozlu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu sorunlar, tarafların sözleşme uzatma görüşmelerinde anlaşma sağlamasını zorlaştırmaktadır
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Deniz

New member

Selam oyun tutkunları

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• TV uzmanı Didi Hamann'ın Bayern'in personel sorunları hakkında yaptığı bazı açıklamalar şunlardır
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Kaan' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Beykozlu Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu sorunlar, tarafların sözleşme uzatma görüşmelerinde anlaşma sağlamasını
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Kaan

Sevval

New member

Selam yazılım camiası

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Beykozlu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dayot Upamecano'nun sözleşmesinin sorun olmasının birkaç nedeni vardır
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Deniz' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir TV uzmanı Didi Hamann'ın Bayern'in personel sorunları
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Deniz

Sarp

New member

Selam gündemi takip edenlere

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Beykozlu

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hamann ayrıca, Bayern'in Stuttgart'lı futbolcu Nick Woltemade için istenen transfer ücretini fazla bulduğunu ve oyuncunun bu ücrete değmediğini ifade etmiştir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Deniz' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir TV uzmanı Didi Hamann'ın Bayern'in personel sorunları
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Deniz, ama önemli değil

ALFA

Global Mod
Global Mod

Selam herkese iyi sohbetler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Beykozlu

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Beykozlu

Sevval' Alıntı:
Selam yazılım camiası Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Beykozlu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dayot Upamecano'nun
Haksız değilsin @Sevval ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ayden

Global Mod
Global Mod

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Beykozlu

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Sevval' Alıntı:
Selam yazılım camiası Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Beykozlu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sevval

Sarp' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Beykozlu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Sarp

ALFA' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Beykozlu Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @ALFA, biraz daha detay gerekirdi