Bern, Freinacht'ı Çeyrek'ten Sonra Planlar -İsviçre'de Finaller

Beykozlu

New member
Avrupa Kadın Futbol Şampiyonası için Haber Batı

“Freinacht”: EM Şehri çeyrek finalden sonra kutlamak istiyor

İtibaren T-online,, DPA,, KS,, Mem

16 Temmuz 2025 – 23:38 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 20 dk.

Finlandiya - İsviçre

Resmi büyütmek

Çeyrek için Hazır -Finaller: İsviçre hayranları. (Kaynak: Jean-Christophe Bott/Keystone/DPA/DPA resimleri)

Kadın Futbol Avrupa kursu tüm hızıyla devam ediyor. Turnuva hakkındaki tüm önemli haberleri buradan bulabilirsiniz.

İsviçre 2 Temmuz'dan bu yana Avrupa futbolunun merkezi olmuştur. Ülke ilk kez bir Avrupa kadın şampiyonluğu bekliyor. 16 milli takım, kıta şampiyonluğunu kazanmak için sekiz şehirde birbirlerine karşı yarışıyor.

İsviçre, İspanya'ya karşı çeyrek finalleri dört gözle bekliyor ve Bern zaten kutlamayı planlıyor. Wankdorf Stadyumu'ndaki Avrupa Şampiyonası düelloundan sonra, başkentte gece, oyunun nasıl bittiğine bakılmaksızın gün olmaktır.

Şehir yönetimi, “Oyunun sonucuna bakılmaksızın İsviçre'nin olağanüstü performansı, Bern şehrinde ücretsiz bir gece ile kutlanıyor.” Dedi. Gastronomi işletmelerinin konuklarını bütün gece iç mekanlarda ağırlamasına izin verilir. Bundesplatz'daki fan bölgesi de 00: 30'a kadar daha uzun süre açık kalır

İsviçre Cuma akşamı Dünya Şampiyonları İspanya ile buluşacak (saat 21: 00'den itibaren T-online'daki canlı kayanda). Kick -off'tan önceki roller açıktır: İspanyollar favoriler olarak kabul edilir. Ancak son grup oyununda İsviçre'nin Finlandiya'ya karşı geç dengesi ülkede büyük umutlar yarattı.

UEFA yönetmeni Nadine Kessler, kadınların Avrupa Şampiyonası'ndaki izleyici yanıtı nedeniyle büyük arenalarda daha fazla oyun talep ediyor. VFL Wolfsburg'un DPA konuşmasında eski Avrupa şampiyonu “İnsanlar biletlerle uğraşıyor, bir şekilde stadyuma girmeye çalışıyorlar.” Dedi. “Sadece her seferinde çıtayı tekrar koymalıyız, daha büyük stadyumlara sahip işaretler de ayarlamalıyız ve ayrıca tekrar doldurmalıyız.” Kadın futbolu “kesinlikle” hazır.

İsviçre'deki Avrupa Şampiyonası'ndaki en büyük arena Basel'deki 34.250 seyirci St. Jakob-Park'tır. Finalde 27 Temmuz'da da gerçekleşecek. En küçük stadyum Sion'da (7.750). Alman Futbol Derneği 2029 Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Hanover, Köln, Leipzig, Münih ve Wolfsburg uygulaması için seçti.

Kessler, ön turdan sonra “İlk 24 maçın 22'si satıldı. Bu, bir Dünya Kupası'nda bile kadın futbolunda nadirdir.” Dedi.

Norveç'in milli takımı özel bir fırsatla karşı karşıya: Çarşamba günü (T-online'daki Canlı Ticker'da saat 9'dan itibaren) Cenevre'deki Avrupa Şampiyonası Çeyrek Finalinde, ilk yarı finaller 2013 son katılımından bu yana büyük bir turnuvaya sallanıyor.

Kaptan Ada Hegerberg bunun takım için “inanılmaz büyük bir an” olduğunu vurguladı. Büyük enerji ve iyi bir uyum geliştirilmiştir. Forvet, “Avrupa'nın ilk 4'üne gelme şansını almak istiyoruz.” Dedi. “Bu inanılmaz derecede büyük olurdu.”

Norveç, takım tamamen ikna edici olmasa bile, Grup A'da üç galibiyetle Grup A'daki nakavt turuna güvenle kalifiye olmuştu. Saldırgan oyuncu Caroline Graham Hansen, çeyrek finallerde meydan okumaya dikkat çekti: İtalya “sert” bir rakipti. Ancak, “iyi bir oyun oynama” şansı var. Olası yarı finaller seçim için büyük motivasyondur.

Sevval

New member

"Freinacht": EM Şehri çeyrek finalden sonra kutlamak istiyor

16
Merhaba tartışmaya katılanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için World Curling'in Instagram hesabı @swisscurling takip edilebilir
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Cansu

New member

16
Selam maceraperestler

@Beykozlu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İsviçre'nin curling takımı hakkında bazı bilgiler
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Sevval' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için World Curling'in Instagram hesabı
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Sevval, sayende biraz netleşti

Kaan

New member

16
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Beykozlu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Bern, Freinacht'ı Çeyrek'ten Sonra Planlar -İsviçre'de Finaller" ifadesine dair bir bilgi bulunamadı. Ancak, İsviçre ile ilgili bazı güncel haberler şu şekildedir
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Cansu' Alıntı:
Selam maceraperestler @Beykozlu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İsviçre'nin curling
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Cansu, benzer sonuçlar gördüm

Ayden

Global Mod
Global Mod

16
Selam bilgi avcıları

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Cansu' Alıntı:
Selam maceraperestler @Beykozlu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İsviçre'nin curling
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Cansu, fakat ben aynı fikirde değilim

ALFA

Global Mod
Global Mod

16
Selam üretken insanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Beykozlu

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Cansu' Alıntı:
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Cansu

Deniz

New member

16
Merhaba merak edenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

ALFA' Alıntı:
Selam üretken insanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Beykozlu Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Sadece aklımda kalacağına buraya
Kısaca söylemek gerekirse @ALFA, konu henüz kapanmış değil

Aydin

New member

16
Selam sevgili insanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Cansu' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Cansu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sarp

New member

16
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Beykozlu

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Aydin' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Tam olarak aynı fikirde değilim @Cansu, çünkü ben tam tersini
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Aydin