Bahçeden
Elderflower şurubunu satın almak yerine kendiniz yapın: Tarif böyle başarılı olur
Makale Dinle
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anma listesine ekle
Saf, su ile ister Hugo Sprey'de klasik bir bileşen olarak olsun: Elderflower şurubu popüler bir tatlandırıcıdır. Ama neden kendin yapabiliyorsan satın alıyorsunuz?
Bahçenizde mürver çalı var mı? O zaman Mayıs ve Haziran ayları arasında uzun süre meşale etmemelisiniz ve20 ila 30 panik. Çünkü sadece birkaç malzemeye sahip aromatik bir şurup üretmek için kullanılabilir. Kremalı çiçekler bahçe makası ile kolayca gevşetilebilir – hasat için en iyi zaman güneşli bir gündür, daha sonra panikülleri kurutmak için kendinizi kurtarırsınız. Kanat çiçekleri hızlı bir şekilde soluyor çünkü yaşlıları hemen işleyin. Elderflower şurubunun kendiniz nasıl yapılacağı aşağıdaki talimatlarda açıklanmaktadır.
Talimatlar: Elderflower şurubunu kendiniz yapın
Taze hasat ettiğiniz 20 ila 30 elderflower gişesine ek olarak, şurubu üretmek için başka bileşenlere ihtiyacınız var.
Bunlar en önemli temel malzemelerdir:
Ve böylece mürver şurubu hazırlandı:
Sonunda başka bir ipucu: Elderflower şurubunda olup olmadığınız önemli değil Ütüleme şişeleri doldurun veya cam şişeleri Mantar veya Kapak. Şurup birkaç hafta soğutulur.
Kaynak: Benim güzel bahçem
*Bu makale, çevrimiçi mağazalardaki ürünlere bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Bir kullanıcı üzerine tıklar ve bir şey satın alırsa, yayıncı üreticiden değil, satıcıdan bir komisyon alır. Tabii ki, bir ürün satın aldığınız ve ne zaman size bağlıdır.
Elderflower şurubunu satın almak yerine kendiniz yapın: Tarif böyle başarılı olur
Makale Dinle
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anma listesine ekle
Saf, su ile ister Hugo Sprey'de klasik bir bileşen olarak olsun: Elderflower şurubu popüler bir tatlandırıcıdır. Ama neden kendin yapabiliyorsan satın alıyorsunuz?
Bahçenizde mürver çalı var mı? O zaman Mayıs ve Haziran ayları arasında uzun süre meşale etmemelisiniz ve20 ila 30 panik. Çünkü sadece birkaç malzemeye sahip aromatik bir şurup üretmek için kullanılabilir. Kremalı çiçekler bahçe makası ile kolayca gevşetilebilir – hasat için en iyi zaman güneşli bir gündür, daha sonra panikülleri kurutmak için kendinizi kurtarırsınız. Kanat çiçekleri hızlı bir şekilde soluyor çünkü yaşlıları hemen işleyin. Elderflower şurubunun kendiniz nasıl yapılacağı aşağıdaki talimatlarda açıklanmaktadır.
Talimatlar: Elderflower şurubunu kendiniz yapın
Taze hasat ettiğiniz 20 ila 30 elderflower gişesine ek olarak, şurubu üretmek için başka bileşenlere ihtiyacınız var.
Bunlar en önemli temel malzemelerdir:
Ve böylece mürver şurubu hazırlandı:
- Adım: Olası artık nemi veya daha küçük böcekleri çıkarmak için her paneli lavabonun üzerinde ayrı ayrı sallayın. Eğer hepsini alamazsanız, çok kötü değil çünkü paniküller sıcak şurup suyu ile dökülür. Çiçekleri yıkamayın, aksi takdirde tipik zevkinizi kaybedersiniz.
- Adım: Saplar acı tadı olduğundan, sadece şurup için çiçeklere ihtiyacınız var. Her ikisini de ayırmak için, çiçekleri çatalla dolaşın – ideal olarak doğrudan bir Büyük mason kavanozen az üç litre alır. Sonra yıkanmış limonları eşit dilimlere kesin ve camın içine çiçeklere koyun.
- Adım: Şimdi suyu büyük bir tencereye koyun ve şeker ve sitrik asit ile birlikte pişirin. Şeker kristalleri tamamen çözünene kadar içeriği karıştırın. Daha sonra şurup suyu, cinayet camına mürver ve limon dilimleri üzerine dökmeden önce iyi soğumalıdır.
- Adım: İçeriği birkaç kez karıştırın ve daha sonra tek kullanımlık camı bir mantar veya kapakla kapatın. Elderberry şurubunu dört gün boyunca serin ve karanlık bir yere yerleştirin – tercihen buzdolabı. Ancak o zaman çiçekler para cezasından geçer Mutfak elies Sıvıdan tekrar çıkarın. Bitmiş şurubu geçmeden önce kaynatılmalıdır.
Sonunda başka bir ipucu: Elderflower şurubunda olup olmadığınız önemli değil Ütüleme şişeleri doldurun veya cam şişeleri Mantar veya Kapak. Şurup birkaç hafta soğutulur.
Kaynak: Benim güzel bahçem
*Bu makale, çevrimiçi mağazalardaki ürünlere bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Bir kullanıcı üzerine tıklar ve bir şey satın alırsa, yayıncı üreticiden değil, satıcıdan bir komisyon alır. Tabii ki, bir ürün satın aldığınız ve ne zaman size bağlıdır.