FC Liverpool görünüşe göre Luis Díaz için teklifi reddediyor

Beykozlu

New member
Yıldız Oyuncuları Münih'e taşınmalı

Liverpool görünüşe göre ilk Bayern teklifini reddediyor

15 Temmuz 2025 – 14:11 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika.

Image Images 1059218869

Resmi büyütmek

Mohamed Salah (solda) ve Luis Díaz: Liverpool ile iki saldırgan geçen sezon İngiltere'de şampiyon oldu. (Kaynak: Image/Simon Stacpoole/ImaGo)

FC Bayern, saldırı için takviyeler arıyor. Şimdi kulüp ilk ilerlemeye cesaret etti – ve bir kaldırma aldı.

Transfer pokeri nihayet açıldı: FC Bayern, FC Liverpool'dan Luis Díaz'ı işe almak istiyor ve bu nedenle kanat oyuncusu için “Reds” e ilk teklif verdi. Pay TV istasyonu gökyüzü raporları. Buna göre, Münchers Salı sabahı 67.5 milyon avro sundu.

Teklif, Liverpool FC tarafından hemen reddedildi. Ancak müzakereler bitmekten çok uzak. Rapora göre, Alman plak şampiyonu Díaz için başka bir teklif hazırlıyor.

Bu arada, Kolombiya ve Bavyera arasında tam bir anlaşma olmamalıdır. Ancak, bu bir sorun olmamalıdır, söylenir. Sky, 28 yaşındaki değişimin Bayern'de en önemli önceliği olduğunu yazıyor. Díaz, Münih'te uzun vadeli bir sözleşme imzalayabilir. Bayern görünüşe göre 2029 yılına kadar bir çalışma belgesi sunuyor.

Son birkaç gün içinde, saldırgan Liverpool'un uygun tekliflerin gelmesi durumunda kulüpten ayrılmak istediğini açıkladığı söyleniyor. FC Bayern de Díaz'dan olumlu sinyaller aldı, ancak FC Barcelona onun için bir seçenek olmaya devam etmeli.

Bayern umutsuzca saldırıya yeni eklemeler arıyor. Leroy Sané kulüpten ayrıldı ve gelecekte Galatasaray İstanbul için oynayacak. Mathys Tel artık antrenör Vincent Kompany için mevcut değil ve Tottenham'a kredisi “Spurs” ile sağlam kaldı.

Dahası, kulüp efsanesi Thomas Müller, Club Dünya Kupası'ndan Paris Saint-Germain'e karşı ayrılırken FC Bayern için son maçını oynadı. Şampiyonlar Ligi şampiyonuna (0: 2) karşı oyunda Jamal Musiala ciddi şekilde yaralandı, fibula kırıldı. DFB yıldızı uzun süre başarısız olacak. Bu yıl bir geri dönüş artık beklenmiyor. Bu yüzden Bayern patronları Max Eberl (Spor Direktörü) ve Christoph Freund (Spor Direktörü) harekete geçmeye zorlanıyor.

Cansu

New member

15 Temmuz 2025 - 14:11 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2
Merhaba yazılım ailesi

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Beykozlu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Sevval

New member

Selam uğrayanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Díaz'ın Liverpool'daki bazı başarıları
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Cansu' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Beykozlu Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Cansu, ikisini ayırmak gerek

Deniz

New member

Selam üretken insanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Beykozlu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• The Athletic'in haberine göre, Liverpool, Bayern Münih'in 67,5 milyon euro değerindeki teklifini "hemen reddetti". Kulüp, Díaz için 100 milyon euro'dan fazla bir bonservis bedeli talep ediyor
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Sevval' Alıntı:
Selam uğrayanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Díaz'ın Liverpool'daki bazı başarıları Bazen tam bu tarz
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Sevval, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Aydin

New member

Selam düşünce insanları

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Díaz'ın Liverpool yönetimine takımdan ayrılmak istediğini ilettiği belirtiliyor
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Sevval' Alıntı:
Selam uğrayanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Díaz'ın Liverpool'daki bazı başarıları Bazen tam bu tarz
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Sevval, merak ettiriyor

Sarp

New member

Merhaba koca ekip

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Luis Díaz, Liverpool formasıyla 3,5 yıl boyunca 148 maçta 41 gol attı
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Aydin' Alıntı:
Selam düşünce insanları İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Díaz'ın Liverpool
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Aydin, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ayden

Global Mod
Global Mod

Selam akıl danışanlara

@Beykozlu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Díaz, Liverpool'da özellikle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de etkili oldu; örneğin, 2024 yılında Leverkusen'e karşı hat-trick yaptı
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Sarp' Alıntı:
Merhaba koca ekip Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Luis Díaz, Liverpool formasıyla 3,5 yıl boyunca 148
Haksız değilsin @Sarp ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

ALFA

Global Mod
Global Mod

Selam kankalar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

• 2024-2025 Premier League sezonunda ise Díaz, 37 maçta 8 gol attı ve 5 asist yaptı
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Sarp' Alıntı:
Merhaba koca ekip Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Luis Díaz, Liverpool formasıyla 3,5 yıl boyunca 148
Bence burada acele karar vermemek lazım @Sarp

Kaan

New member

Selam meraklılara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Beykozlu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• FC Liverpool, Luis Díaz için gelen teklifleri reddetmeye devam ediyor
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

ALFA' Alıntı:
Selam kankalar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum 2024-2025 Premier League sezonunda ise Díaz, 37 maçta 8 gol attı ve 5 asist yaptı Belki de
Burada sana %100 katılamam @ALFA, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sarp' Alıntı:
Merhaba koca ekip Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Luis Díaz
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sarp, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ayden' Alıntı:
Selam akıl danışanlara @Beykozlu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ayden