Romatizma Hamburg için Alman Tenis Umut-Kansatını Durdurdu

Beykozlu

New member
Turnuva Hamburg'da iptal edildi

Romatizma Alman tenis umudunu durdurur

14.07.2025 – 9:20Okuma Süresi: 1 dakika.

Eva Lys: Alman tenis oyuncusu Hamburg'daki başlangıcını iptal etmek zorunda kaldı.

Resmi büyütmek

Eva Lys: Alman tenis oyuncusu Hamburg'daki başlangıcını iptal etmek zorunda kaldı. (Kaynak: Image/Schreyer)

Haftalarca, Eva Lys'in yüzü Hamburg Rothenbaum'daki ev turnuvası için terfi etti. Şimdi dönüş: 23 yaşındaki rekabeti özleyecek.

Bu yıl Eva Lys aslında Hamburg Rothenbaum'daki tenis turnuvasının amiral gemisi olmalı, ancak şimdi yerel kahramanın başlangıcını iptal etmek zorunda. 23 yaşındaki bir romatizma artışı.

LYS, omurga eklemlerinin özellikle etkilendiği 2020'den beri otoimmün hastalık spondiloartriti ile yaşıyor. Wimbledon'a daha uzun bir mola sonucunda şikayetler tekrar meydana geldi.

Instagram'da Lys, sonuna kadar oynayabilmeyi umduğunu söyledi: “Memleketimde rekabet etmek için her şeyi denedim, ama vücudum son antrenman oturumunda bana çok erken olduğunu çok net bir şekilde gösterdi.” Karar “onun için kolay bir şey” idi.

Laura Siegemund daha önce Hamburg'daki başlangıcını iptal etmişti. Wimbledon çeyrek finalisti yük kontrolü nedeniyle turnuvayı kullanmıyor.