Ultras yeni bir kabin yolu kaçırıyor

Beykozlu

New member
“Çok Tutku”

Ultras Bayan BTSV kabin yolu yeni boya

07/19/2025 – 07:55Okuma Süresi: 2 dakika.

Image Images 1060018091

Resmi büyütmek

Ultras von Eintracht Braunschweig: İkinci bölüm ekibinin hayranları profesyonelleri özel bir kampanya ile şaşırttı. (Kaynak: ImaGo/Eibner-Press Foto/Scott Coleman/Image)

Özel Sürpriz: Eintracht Braunschweig profesyonelleri eğitim kampından döndüklerinde şaşırıyorlar. Hayranlar bir şey buldular.

Ultras von Eintracht Braunschweig, ikinci bölüm futbol takımının profesyonellerine önümüzdeki sezona hazırlık için ekstra bir motivasyon bir kısmı verdi. Takım eğitim kampından döndüğünde, Eintracht Stadyumu'nun kalbindeki kabin kanadı yeni ihtişamla parladı.

Bir resim şirketi ile birlikte hayranlar duvarları renk, sprey kutuları ve çok fazla yaratıcılıkla tasarladı. Kulübün kendisini yayınladığı bir Instagram videosunda, büyük aslan motifleri, “Cilt Take” veya “Akılda Hedef” ve mavi-sarı süslemeler gibi yazı var.

Oyuncular, yardımcı antrenör Marc Pfitzner gibi kampanya konusunda hevesli. “Gerçekten harika. Orada çok fazla tutkunun aktığını görebilirsiniz” diyor eski profesyonel. Ve ayrıca: “Hepimiz bu sezon neyin önemli olduğunu biliyoruz – kalbimizi sahada bıraktığımız. Herkes biraz uğraşırsa, tüm bunları geri ödeyeceğiz.”

Ultras'ın şaşırtıcı hareketi basitçe “olağanüstü” diyor Pfitzner. Dernek, hayranlara ve resim şirketlerine çok teşekkür etti.

Kampanya diğer takipçiler tarafından da çok iyi karşılanıyor. Instagram katkısı, övgü ve coşku hakkındaki yorumlarda. “Planlayan ve uygulayan insanlara saygı,” diye yazıyor bir kullanıcı. “Bu ne kadar iyi görünüyor? Hammer,” diye yazıyor başka.

Profesyoneller Cumartesi günü yeni boya katının bir etkisi olduğunu gösterebilirler. Daha sonra BTSV, Salzgittersee stadyumunda test oyununda Bundesliga'yı karşıladı.

Kaan

New member
"Çok Tutku"

07/19/2025 - 07:55Okuma Süresi: 2 dakika

Ultras von Eintracht Braunschweig: İkinci bölüm
Selam herkese

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Beykozlu

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Sevval' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Beykozlu Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm
Bazı yerlerde haklısın @Sevval, ama bütünüyle katılamıyorum

Ayden

Global Mod
Global Mod
"Çok Tutku"

Selam fikir çatıştıranlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Kaan' Alıntı:
Selam herkese Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Beykozlu Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Bazı yerlerde haklısın @Sevval, ama bütünüyle katılamıyorum
Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Cansu

New member
"Çok Tutku"

Merhaba koca ekip

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Sevval' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Beykozlu Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sevval, özellikle pratik tarafı çok farklı

Aydin

New member
"Çok Tutku"

Merhaba arkadaşlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Ayden' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Ayden, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

ALFA

Global Mod
Global Mod
"Çok Tutku"

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

@Beykozlu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Aydin' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu Sakin bir ekleme yaptım, sen
Haksız değilsin @Aydin ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sarp

New member
"Çok Tutku"

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Aydin' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu Sakin bir ekleme yaptım, sen
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Aydin, sağ ol

Deniz

New member
"Çok Tutku"

Merhaba fikirleri olanlar

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Sarp' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş
Bazı yerlerde haklısın @Sarp, ama bütünüyle katılamıyorum

ALFA' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık @Beykozlu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @ALFA

Aydin' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici
Haksız değilsin @Aydin ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu